Άγριες κυνομαχίες στο λιμάνι της Ρόδου

Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι μετά από έρευνες  – Συλλέγονται πληροφορίες και για άλλες περιπτώσεις κυνομαχιών, ώστε να ξετυλιχτεί πλήρως αυτό το κουβάρι αίματος σε βάρος των ζώων

Ένα φρικιαστικό βίντεο ανέβηκε στο youtube απο τον χρήστη Awais Afzal πριν απο μια εβδομάδα και δείχνει κυνομαχία που διεξάγεται σε λιμάνι της Ρόδου.

Ανεγκέφαλοι έβαλαν δυο σκυλιά να παλέψουν μέσα σε πλοίο ενώ παρακολουθεί ακόμα και μικρο παιδί. Τα σκυλιά μετά απο εξαντλητική μάχη τραυματίζονται και τα δυο βαριά με τους υπάνθρωπους να πανηγυρίζουν για το ποιο νίκησε.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε απο την δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, συνελήφθησαν σήμερα οι υπεύθυνοι, από άνδρες του λιμενικού. Με άμεσες ενέργειες του Δημοτικού Κυνοκομείου ενημερώθηκαν αστυνομία και λιμενικό, η εισαγγελία, οι κτηνίατροι του νησιού και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Απο πληροφορίες που συνέλεξαν φιλόζωοι και από το βίντεο, εντοπίστηκαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση και σήμερα άντρες του Λιμενικού τους εντόπισαν σε χώρο της δικαιοδοσίας τους και συνελήφθησαν.

Παράλληλα συλλέγονται πληροφορίες και για άλλες περιπτώσεις κυνομαχιών, ώστε να ξετυλιχτεί πλήρως αυτό κουβάρι αίματος σε βάρος των ζώων. Τα δε ζώα αναμένεται να αφαιρεθούν απο τους βασανιστές τους.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Πηγή: http://www.protothema.gr/