Έλληνας κριτής κρίνει στην Αυστραλία άλλα όχι στην Ελλάδα!

O κ Αθανάσιος Γαριβάλδης κρίνει ως διεθνής κριτής σε εκθέσεις του εξωτερικού όπως στην Αυστραλία, από όπου είναι οι φωτογραφίες, καθώς και σε αρκετές ακόμα χώρες όπως Ιρλανδία, Κύπρο, Σαν Μαρίνο, Σερβία κ.λ.π. Όμως ο κ Γαριβάλδης δεν  κρίνει στις εκθέσεις του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος παρ όλο που είναι μέλος της διοίκησης του! Είναι πραγματικά παράδοξο  οι διοργανωτές των εκθέσεων του ΚΟΕ να έχουν αποκλείσει ουσιαστικά τους Έλληνες κριτές αφού σπανιότατα τους προσκαλούν. Αν δεν υπήρχαν και οι ελληνικές φυλές μάλλον δεν θα τους βλέπαμε ποτέ. Γιατί όμως αυτή η απαξίωση των ελλήνων κριτών από τον ΚΟΕ; -Κατανοούμε την ανάγκη πρόσκλησης ξένων κριτών όμως δεν είναι παράδοξο να μην υπάρχει καν ένας Έλληνας κριτής σε επίσημες εκθέσεις του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος;garivaldis1Κατά τα άλλα η επιτροπή κριτών μορφολογίας τελεί υπό διάλυση, αν δεν έχει ήδη διαλυθεί, επιβεβαιώνοντας την έλλειψη βούλησης για ανάδειξη ελλήνων κριτών..  Είτε πρόκειται για νέους είτε για παλιότερους που θέλουν να πάρουν νέες φυλές..

  • Artur

    Ποιός υπογράφει αυτό το άρθρο? Και τι σχέση έχει με την κυνοφιλία? Ο Κος Γαριβάλδης κρίνει σχεδόν συνέχεια στις εκθέσεις του ομίλου της Θεσσαλονίκης. Οι εκθέσεις στην Ελλάδα είναι λίγες και άρα δεν μπορούνε σε όλες να κρίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τώρα το αν τον καλούν στις εκθέσεις έχει να κάνει και με το επίπεδο γνώσης των φυλών που κρίνει…

  • Artur

    και κάτι ακόμη ακόμη καλώς και δεν τον καλούν για να μην κρίνουν οι γνωστοί τους γνωστούς ή και φίλους πολλές φορές…ο νοων νοειτω…Γράψτε μας να μάθουμε και εμείς ποια χρονιά έκρινε σε ποια έκθεση και ποια φυλή στο εξωτερικό καθώς επίσης σε ποια χώρα έγινε κριτής. Αν έγινε σε χώρα του εξωτερικού θεωρείται ξένος κριτης για την Ελλάδα και καλείται από τους διοργανωτές από την χώρα που έγινε κριτής.. αυτά τα΄λίγα..