Αντιπαρασιτικό Fly Block για προστασία από λεϊσμανίαση, ερλιχίωση αλλεργική δερματίτιδα ,φιλαρίαση κ.λ.π.

Από την έρευνα της Petformance  σε συνεργασία με ερευνητικά εργαστήρια των Η.Π.Α  δημιουργήθηκε  η νέα σειρά αντιπαρασιτικών  που  δρουν  χάρις στην φυσική συνταγή που συμπληρώνεται με Θειαμίνη.

Η εντομοαπωθητική δράση  του Fly Block προστατεύει από  επιπτώσεις  όπως αλλεργική δερματίτιδα  ,Φιλαρίαση , Λεϊσμανίαση, Ερλιχίωση  και άλλες παρασιτικές ασθένειες που μπορούν να προέλθουν από τσιμπήματα παράσιτων όπως : κουνούπια , σκνίπες, ψύλλοι, τσιμπούρια, μύγες και  ακάρεα.

Τα βασικά συστατικά του  Fly Block

  • Βιταμίνη Β: προσδίδει στο σώμα δυσάρεστα για τα παρασιτικά έντομα χαρακτηριστικά εκτελώντας μία αποφασιστική εντομοαπωθητική δράση
  • Manuka (φύλλα): εντομοαπωθητική αντιπαρασιτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
  • Λάδι Neem (Azadirachta indica – φύλλα): αντισηπτική και εντομοαπωθητική δράση.

Γκρέιπ φρουτ: βακτηριοκτόνος δράση κατά βακτηρίων, ζυμομυκήτων, μούχλας, πρωτόζωων και  ιών. Εμπλουτισμένο με Aloe Vera, Γερανιόλη, Μελαλευκή, Σιτρονέλλα, Ευγενόλη, Λιναόλη

Αντίθετα με την λειτουργία των περισσότερων έως τώρα διαθέσιμων   προϊόντων που  χρησιμοποιούν παλαιές χημικές ουσίες  που δρουν όταν τα παράσιτα έρθουν σε επαφή με το κατοικίδιο μας, το Fly Block δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας και αποτρέπει  την επαφή. Το απωθητικό αποτέλεσμα είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση των ασθενειών που μεταδίδονται από τα παράσιτα και επιτυγχάνεται χάρη σε φυτικά εκχυλίσματα που διατηρούν την αποτελεσματικότητα τους και βέβαια χάρη στη Βιταμίνη Β, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στην ανθρώπινη ιατρική για την καταπολέμηση και πρόληψη από τα παράσιτα χάρη στις αποδεδειγμένα ισχυρές απωθητικές της ιδιότητες . Επιπλέον  είναι αποτελεσματικό ως συμπληρωματική θεραπεία στην αγωγή της  παρασιτικής  δερματίτιδας, καταπραΰνει το δέρμα και  βοηθά να σταματήσει ο κνησμός.

To Fly Block μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο χώρο του κατοικίδιου, σε ταπέτα, κουτιά μεταφοράς και κρεβατάκια για μεγαλύτερη προστασία και καλύτερη υγιεινή. Ψεκάστε σε όλο το τρίχωμα του κατοικίδιου κάθε 3 ημέρες στις περιόδους της μεγαλύτερης έκθεσης (άνοιξη και καλοκαίρι) και κάθε 7 ημέρες ως συντήρηση σε κάθε περίοδο του χρόνου.

Fly Block. Η φυσική ασπίδα κατά των παρασίτων , που δεν βλάπτει το κατοικίδιο.

Δεν είναι τοξικό .

Αποτελεσματική και άμεση δράση.

Δεν περιέχει αλκοόλη, χρωστικά, παραμπέν, SLES, SLS.

Την σειρά ολοκληρώνει το Fly Block ξηρό σαμπουάν με αντιπαρασιτική δράση. (Για σκύλους και Γάτες )

www.specialanimalfoods .gr   Τηλ. 210 8900031