Βόλος: Το άλογο πνίγηκε επειδή ο ιδιοκτήτης του το είχε δεμένο μέσα στον χείμαρρο!

Μέσα στον χείμαρρο Κραυσίδωνα στην περιοχή του δυτικού Βόλου σήμερα μια γυναίκα εντόπισε ένα άλογο που ήταν δεμένο με σχοινί να κείτεται νεκρό.

Σύμφωνα με την γυναίκα, που βρήκε τυχαία το ζώο, εκεί συστηματικά μέσα στον χείμαρρο κάποιος δένει τα άλογα του αδιαφορώντας για τους κινδύνους στους όποιους εκθέτει τα ζώα του. Μια μέρα πριν στην περιοχή έβρεξε ο χείμαρρος φούσκωσε και τα νερά έπνιξαν το άλογο που έτσι δεμένο δεν μπορούσε φυσικά να σωθεί. Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν δεμένο δεν θα μπορούσε να σωθεί καθώς τα τοιχία στις δύο πλευρές του χειμάρρου εκεί είναι εξαιρετικά ψηλά.

Δεμένο ακόμα και νεκρό!

Η αναγνώστρια του www.zoosos.gr Β.Κ., που τράβηξε την φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι το άλογο παρέμενε δεμένο ακόμα και νεκρό, μας εξήγησε ότι όσες φορές έχει επικοινωνήσει με την Αστυνομία και τον Δήμο Βόλου για να καταγγείλει εγκλήματα σχετικά με τα ζώα της έχουν πει για να την αποθαρρύνουν ότι πρέπει να τους αναφέρει και το όνομα του ιδιοκτήτη τους.

Η Β.Κ. ρωτώντας τους θαμώνες του καφενείου αλλά και από άλλους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ψώνιζαν από την λαϊκή αγορά, που στήνεται εκεί κάθε Σάββατο, ότι το προηγούμενο βράδυ το άλογο ήταν ζωντανό. Δυστυχώς όμως κανείς δεν κατέθεσε καταγγελία εις βάρος του ιδιοκτήτη του.

Η Β.Κ. ζητώντας τη βοήθεια μας για την δημοσιοποίηση και αυτού του εγκλήματος εξηγεί ότι: «Το συγκεκριμένο ρέμα είναι ένα μόνιμο νεκροταφείο ζώων για αυτό και η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι το πέταξαν νεκρό μέσα για να μην μπουν στο κόπο να το θάψουν, αλλά το σχοινί δυστυχώς μαρτυρά φόνο εξ αμελείας, προσωπικά τον θεωρώ εκ προμελέτης».

Πηγή: Βόλος: Το άλογο πνίγηκε επειδή ο ιδιοκτήτης του το είχε δεμένο μέσα στον χείμαρρο! | www.zoosos.gr