Δείτε πως τον βρίζουν γιατί άφησε το σκύλο του να κολυμπήσει στο σιντριβάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

  Video: Γιάννης Θεμελής

  • δεν νομιζω,οτι στο συγκεκριμενο,μερος κολυμπουσαν ανθρωποι.αστοχος ο εκνευρισμος.

  • mad00lini

   1ον) Βρίσκω τραγικό να έχω λύσει το σκύλο μου στην παραλία της Θεσσαλονίκης (αν δεν κάνω λάθος) και να τον έχω μέσα σε ένα σιντριβάνι να παίζει. Το σιντριβάνι δεν είναι πισίνα για σκυλιά. Ούτε για ανθρώπους.
   Και βάσει νόμου ο σκύλος πρέπει να είναι στο λουράκι του σε υπαίθριους χώρους, ειδικά όταν μιλάμε για ένα κεντρικό σημείο με ανθρώπους.

   2ον) Ο γέρος είδε κάτι που του φάνηκε παράξενο, όπως του φαίνεται παράξενο ο σκύλος στη θάλασσα, ο σκύλος στην παιδική χαρά, ο σκύλος στο πλοίο, ο σκύλος γενικότερα. Οι περίεργοι θα είναι περίεργοι.

   3ον) Ο ιδιοκτήτης δυσχέραινε απλά τη θέση του όταν ο σκύλος γάβγισε, μια αντίδραση που είναι απόλυτα φυσιολογική σε έναν κάτοχο σκύλου, αλλά καθόλου φυσιολογική σε έναν μη-κάτοχο που βλέπει κάθε σκύλο σαν πιθανό δολοφόνο. Και αν και έξι μηνών ο Ζάχος, όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης, μια χαρά θα μπορούσε να κάνει ζημιά σε κάποιον και να βρει το μπελά του.

   Με λίγα λόγια πρώτα απ’όλους είναι λάθος ο ιδιοκτήτης και μετά ο μπουρτζόβλαχος που κατέβασε χριστοπαναγίες μπροστά στα παιδιά.
   Δεν ήταν σωστός και δεν μπορώ να τον υποστηρίξω σ’αυτήν την περίπτωση. ΑΥΤΟΙ δυστυχώς είναι οι λεγόμενοι “φιλόζωοι του κώλου” κι αυτοί είναι που τσουβαλοποιούν όλους τους ιδιοκτήτες, μαζί και τους καλούς.

   • Themelis Yannis

    Τους νόμους τους κάνουν οι άνθρωποι και οι νόμοι αλλάζουν, όπως άλλαξε ο νόμος για το μπάνιο στην θάλασσα για του σκύλους απο φέτος το καλοκαίρι που δεν χρειάζεται να είσαι σε ερημική παραλία.Και μήπως ήθελες να είμαι και εγώ μέσα στο συντριβάνι να τον κρατάω με το λουρί..?? Οσο για το “φιλόζωοι του κώλου” εγω λέω να κανεις καμιά φούσκα με την μύξα σου.

    • mad00lini

     Δεν με ενδιαφέρει πόσο είναι ο σκύλος σου ή αν είναι υγιής. Πάντα να είναι. Ο νόμος επιβάλλει να τον έχεις δεμένο μέσα στην πόλη, ακόμα και στην παραλία. Το αν θα αλλάξει αργότερα ο νόμος, δε σημαίνει ότι ο καθένας θα κάνει του κεφαλιού του, επειδή το θεωρεί σωστό ή λογικό.

     Να μην τον βάλεις καθόλου μέσα στο συντριβάνι. Απλά είναι τα πράγματα. Τα συντριβάνια δεν φτιάχτηκαν για σκύλους. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Να βάλω κι εγώ το φίδι μου να σκαρφαλώνει σε τσουλήθρες ξέρω γω;

     Το σκυλί δεν είναι επιθετικό προφανώς, σε υπερασπίστηκε από τον γέρο που σε έβριζε. Ήταν όμως χωρίς λουρί. Και μόνο γι’ αυτό θα μπορούσες να φας μήνυση. Εγώ δηλαδή θα στην έκανα, αν έβλεπα ότι ο σκύλος σου είναι λυτός κι ενώ σου κάνω παρατήρηση, έρχεται και με τραμπουκίζει κιόλας.

     Μην ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου, γιατί πολύ απλά είσαι φάουλ. Το βίντεο που ανέβασες δεν σε τιμάει σαν ιδιοκτήτη σκύλου. Και τώρα πάω να κάνω φούσκες με τη μύξα μου.

   • Themelis Yannis

    O Ζάχος είναι 6,5 μηνών έχει όλα τα εμβόλια, τσι
    πάκι κ.τλ. Δεν είναι καθόλου επιθετικός (άλλωστε 6,5 μηνών μόνο παιχνίδι κάνει).

  • Nik Papadopoylos

   Γιαννη φιλε μου τσιπακι ηθελε μαλλον ο “κυριος” και οχι ο σκυλος.Αγενεστατος και πολυ επιθετικος.

  • maria lelova

   Ναι, είναι τραγικό να κολυμπάει ο σκύλος στο συντριβάνι, γιατί θα μπορούσε να κολλήσει καμία ασθένεια από τα βρωμόνερα!!