Διήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Με κεντρικό σύνθημα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ» η εταιρία Mars Hellas (γνωστή για τις ζωοτροφές Pedigree και Whiskas) διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικιδίων το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015 στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι.
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων (4 Οκτωβρίου) η πλατεία Κολωνακίου θα γεμίσει το Σάββατο (10:00 – 19:00) και την Κυριακή (10:00 – 16:00) με μουσική, διαγωνισμούς, δράσεις για παιδιά, δώρα και φυσικά, γαυγίσματα και νιαουρίσματα που θα συνοδεύουν μια ουσιαστική ενέργεια προσφοράς για τους τετράποδους συντρόφους μας.

Για κάθε επίσκεψη στο περίπτερο του Pedigree και του Whiskas θα προσφερθούν από την εταιρία Mars Hellas ζωοτροφές για τα κατοικίδια του Δήμου Αθηναίων που είναι χωρίς σπίτι. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ενέργειες του Δήμου Αθηναίων σχετικά με την περίθαλψη και φιλοξενία των ζώων συντροφιάς, τις δυνατότητες υιοθεσίας, αλλά και τα κίνητρα που προσφέρει το πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree μέσω του οποίου πάνω από 2.500 σκύλοι έχουν βρει μια ζεστή στέγη.

Για τα παιδιά θα υπάρχει μια ξεχωριστή έκπληξη δηλαδή δρώμενα ζωγραφικής που θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία TΟMS δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να αποκτήσουν ένα ζευγάρι παπούτσια σχεδιασμένο μοναδικά για αυτούς.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Pedigree και το Whiskas προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, συνοδευόμενους αν θέλουν από τα αγαπημένα τους κατοικίδια, να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει νοιάζομαι για τους σκύλους και τις γάτες στην καθημερινή μας ζωή!

Πηγή: http://www.zoosos.gr/