Ερασιτέχνες κυνοτρόφοι: Ταινία τρόμου το νομοσχέδιο Τσιρώνη!

Σύλλογος Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδας

Σαν ταινία τρόμου μοιάζει το νέο νομοσχέδιο που τέθηκε σημερα για διαβούλευση ( http://www.opengov.gr/ypaat/?p=2080 )
Η πιθανή υλοποίηση του θα αποτελέσει την ταφόπλακα της Ελληνικής κυνοφιλιας, τον μαρασμό της Ελληνικής εκτροφής και την θανατική καταδίκη για τις γηγενεις αρχαίες Ελληνικές φυλές.

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδας μέχρι σήμερα έχει πολλάκις επιχειρήσει να ενημερώσει το Υπουργείο με κάθε δυνατό μέσο, καταθέτοντας εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία μάλιστα παραδόθηκε δια ζώσης και αναπτύχθηκε από εκπροσώπους του συλλόγου μας, στον υφυπουργο Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κόκκαλη, σχετικά με την κυνοφιλία και εκτροφή στη Ελλάδα, τις προτάσεις της ΓΣ και προτάσεις κωδικοποίησης των άρθρων του νόμου. Παρά τις συνεχείς και με κάθε τρόπο εκκλήσεις για μια κατ´ ιδιαν συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό κ.Τσιρώνη, μέχρι και σήμερα η συνάντηση αυτή δεν έχει επιτευχθεί. 
Να σημειωθεί ότι η μόνη κατ´ ιδίαν επαφή που είχε ο κύριος Τσιρώνης ήταν με τον Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος – The Kennel Club of Greece, με άγνωστο μέχρι και σήμερα σε όλους μας περιεχόμενο. 
Το έργο μας και οι προσπάθειες δεν σταματούν, αλλά ακόμη και την ύστατη αυτή στιγμή επιδιώκουμε και προσδοκούμε αυτή την συνάντηση με τον Υπουργό ώστε να προσπαθήσουμε να διασώσουμε ότι έχει απομείνει για την ακώλυτη και παγκοσμίως προστατευόμενη Ερασιτεχνική Υγιή εκτροφή στα Ελληνικά δρώμενα.