Ηράκλειο: Στο καταφύγιό του βρίσκουν θαλπωρή άστεγοι άνθρωποι αλλά και τα αδέσποτα! (φωτο)

Κάνει μια προσπάθεια μόνος του. Δημιούργησε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα στο Ηράκλειο και αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 76 αδέσποτα.
Πριν λίγο καιρό είδε στο δρόμο έναν άστεγο. Σκέφτηκε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζουν στο δρόμο. Και έφτιαξε μια αποθήκη για να ζήσει ο άστεγος.
Ο Αλέξανδρος Ηλιάδης δείχνει στην πράξη την έννοια της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, την ευαισθησία σε κάθε ανυπεράσπιστο άνθρωπο, αλλά και ζωάκι. Όμως είναι μόνος του. Θέλει μερικά πράγματα, για να μπορεί να επιβιώνει τουλάχιστο ο άνθρωπος που ζει στην αποθήκη, σε στοιχειώδεις συνθήκες. Δεν έχει ρεύμα, γι αυτό χρειάζεται ένα ψυγείο με υγραέριο, μια μικρή λάμπα.
Ηλιάδης 1Ηλιάδης- αδέσποτα
Διαβάστε την ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook κι αν μπορείτε σε κάτι να βοηθήσετε, στείλτε του μήνυμα:
Έφτιαξα ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα , σε αυτό το καταφύγιο έχω περιθάλψει άρρωστα , κακοποιημένα , και ανάπηρα ζωάκια και προσπαθώ να τους προσφέρω την ζωή που τους αξίζει ! Πριν λίγο καιρό πήρα έναν συνάνθρωπο μας που ζούσε στο δρόμο , Η ζωή δεν του φέρθηκε καλά και το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να του προσφέρω μια στέγη και ένα πιάτο φαγητό . Στο καταφύγιο εκτός από τα σπίτια για τα αδέσποτα έχω και μια μεγάλη αποθήκη που έφτιαξα να ζει ο άνθρωπος αυτός , γιατί οι άνθρωποι δεν πρέπει να ζουν στο δρόμο αλλα σε σπίτι . Έβαλα μια σόμπα να ζεσταίνετε και εκτός από τα αδέσποτα μαγειρεύω και για αυτόν ένα πιάτο φαει στο γαζάκι . Δυστυχώς στο καταφύγιο δεν έχω ρεύμα ούτε τουαλέτα , και έτσι το φαγητό πολλές φορές χαλαει ούτε φως για να βλέπει το βράδυ . Κάθε μέρα προσπαθώ να φτιάξω καλύτερες συνθήκες ζωής για αυτόν όμως δεν τα καταφέρνω, έχω πολλά έξοδα που δεν μπορώ να τα καλύψω με τα 76 αδέσποτα που ταΐζω , πολλά φάρμακα για τα άρρωστα . Για αυτό ζηταω βοήθεια από τους συνανθρώπους μου . Θα ήθελα ένα μικρό ψυγείο υγραερίου να μην χαλαει η τροφή που τρώει , μια μικρή λάμπα να κάνει φως το βράδυ και κάποια υλικά να του φτιάξω μια πρόχειρη τουαλέτα”