Που πας χωρίς …τσιπάκι;

Κείμενο φωτο: kynoclub.gr
Επειδή οι μέρες είναι πονηρές και ορισμένοι φανατισμένοι ζωόφιλοι έχουν ξεσαλώσει, καλό θα είναι όλοι οι μεταφέροντες τα σκυλιά τους να είναι προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους ενημερωμένα βιβλιάρια υγείας ενώ τα σκυλιά πρέπει να είναι «τσιπαρισμένα».

Ας θυμηθούμε τι έπαθαν οι κυνηγοί από το Λουτράκι όταν επέστρεφαν πριν από κάνα δυο χρόνια από την Θεσσαλονίκη. Κρατήθηκαν όμηροι στο αστυνομικό τμήμα μετα από καταγγελίες υστερικών ζωόφιλων, ευειδή δεν είχαν μαζι τους τα βιβλιάρια υγείας των σκύλων τους όπου αναγράφονται και οι αριθμοί του μικροτσίπ.  Όσο για τα… κοψόουρα σε λίγο καιρό η κατοχή τους, όπως πάνε τα πράγματα, μάλλον θα είναι αιτία ποινικών διώξεων…

Δειτε: NTOKOYMENTO! Όσα (δεν) βεβαίωσε η αστυνομία….

tsipaki

 • Dimitris Dem

  Έτσι μπράβο.
  Κι όταν θα το περάσουν ως κάτι φυσιολογικό και απαραίτητο, έαν έρθει ώρα να θέλουν να το επιβάλουν σε ανθρώπους, να δεις τι έχει να γίνει.
  Κάποιος που θα πετάξει το σκυλί του στο δρόμο ή το βουνό, θα το κάνει είτε με τσιπ, είτε χωρίς.
  Και κάποιος που δεν αποχωρίζεται τον τετράποδο σύντροφό του, δεν θα το κάνει επειδή “φοβάται”, αλλά επειδή τον Αγαπά.
  Όλα είναι θέμα παιδείας, οχι προστίμων,

 • Despina Tour

  Κι όμως έχω ακούσει άνθρωπο όταν του είπε ο κτηνίατρος για τσιπάκι, “Δηλαδή αν θελήσω να το παρατήσω, θα πρέπει να το σκοτώσω”. Πολιτισμός…

 • Heads Tails

  Ωραια εκφραση “οι υστερικοι φιλοζωοι” εχετε αριστο λεξιλογιο. Οσο για τα “κοψοουρα” που αναφερετε καλο θα ειναι να ξεκινησουν απο τις κακοποιησεις των ζωων που καποιοι ελευθεροι σκατοψυχοι τα διαμελιζουν με ψαλιδι και τα μαζευουν οι..υστερικοι φιλοζωοι.