Σνάουτσερ! Alpha Sirius Woof

Επιλεκτική εκτροφή βάσει προτύπου FCI, μαύρου μεσαίου σνάουτσερ

 «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» είναι το πιστεύω μας!

 Ο σύντροφος μας – ο σκύλος μας πρέπει να είναι υγιής σωματικά και πνευματικά ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές χωρίς προβλήματα.

Επίσης μόνο με την εκπαίδευση μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνική ζωή του σκύλου και τη συμβίωση μας. 

Για αυτό το λόγο πριν να ξεκινήσουμε την εκτροφή, η εκπαίδευση ήταν αναγκαία.

Ο Άγγελος Καραγεώργος ολοκλήρωσε επιτυχώς τον κύκλο μαθημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων (ψυχολογία, βασική υπακοή, προβληματική συμπεριφορά, ανατροφή κουταβιών, χειρισμός σκύλων σε εκθέσεις μορφολογίας) στη σχολή του κ. Γιώργου Κωστόπουλου. Παρακολούθησε (και συνεχίζει γιατί η εκπαίδευση δεν σταματά ποτέ) στην animinds, με την κα. Merilyn Peters,σεμινάρια αρωματοθεραπείας σε ζώα. Πήρε μαθήματα striping από groomers και μεγάλους εκτροφείς μεσαίων μαύρων σνάουτσερ με τα οποία ασχολείται και ο ίδιος

aggelos2

Επίσης εκτός από τη σωστή επιλογή γεννητόρων που αποτελούν το θεμέλιο της εκτροφής, έγιναν και οι απαραίτητες εξετάσεις υγείας.

HD test δυσπλασίας που αναγράφονται στο pedigree, σε αναγνωρισμένα από τον ΚΟΕ ιατρικά κέντρα, εξέταση δηλαδή που έχει να κάνει με την πιθανότητα ανάπτυξης δυσπλασίας ισχίου.

DNA DCM test, για πρώτη φορά στα Σνάουτσερ στην Ελλάδα. Μια εξέταση γενετικού υλικού που μας αποκλείει τη πιθανότητα να είναι φορέας του γονιδίου που προκαλεί καρδιοπάθεια.

 aggelos4

Το μέγεθος, του μεσαίου Σνάουτσερ το κάνει ιδανικό σκύλο για μια οικογένεια.

Προσαρμόζεται εύκολα στις συνθήκες ενός διαμερίσματος

Είναι πολύ ανθεκτικά σε θερμά και ψυχρά κλίματα

Είναι πολύ φιλικά με τα παιδιά

Έχουν μεγάλη ευφυΐα και ικανότητα εκπαίδευσης

Έχουν ανάγκες άσκησης και παιχνιδιού

Είναι σκυλιά εργασίας σε έδαφος και νερό, αθλητικά σκυλιά και φύλακες.

Το μεσαίο μέγεθος Σνάουτσερ είναι το παλιότερο της φυλής και ουσιαστικά αποτελεί το πρωτότυπο.

Συμπεριφορά-Χαρακτήρας: Έχουν παιχνιδιάρικη φύση και δείχνουν παροιμιώδη αφοσίωση στον κύριό τους. Αγαπούν τα παιδιά, είναι ζωηρά, σε εγρήγορση, χωρίς να γίνονται θορυβώδη. Παραμένουν ήρεμα σε ανάλογες συνθήκες. Έχουν πολύ ανεπτυγμένα αισθητήρια όργανα, ευφυέστατα, εκπαιδεύσιμα, ατρόμητα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και τις ασθένειες. Έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελούν μέλος της οικογένειας ως φύλακας και ως σύντροφος, ενώ είναι προικισμένα και με τις ιδιότητες ενός σκύλου εργασίας.

Σκύλος φύλακας – συντροφιάς. Μπορεί να κατοικεί σε διαμέρισμα, αλλά έχει ανάγκες άσκησης.

Απαιτείται η σωστή περιποίηση του τριχώματος, δε μαδάνε, δεν έχουν έντονη μυρωδιά.

Δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγείας. Παρόλα αυτά το εκτροφείο μας προβαίνει σε εξετάσεις δυσπλασίας σε αναγνωρισμένα από τον ΚΟΕ ιατρικά κέντρα και επιπλέον, για πρώτη φορά στα Σνάουτσερ στην Ελλάδα, κάναμε εξετάσεις DNA που αναγράφονται στο pedigree του σκύλου.

Εκτός από την δύναμη τους και τις φυσικές τους ικανότητες, τα Σνάουτσερ είναι από τα πιο πιστά σκυλιά στα αφεντικά τους και με τη μεγαλύτερη διάθεση για παιχνίδι.

τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944364106, 6972710772

www.alphasiriuswoof.gr

https://www.facebook.com/angelos.karageorgos

aggelos3