Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης λόγω… τσιουάουα!

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης, για μια “ύποπτη” βαλίτσα. Οι πράκτορες της ασφάλειας που ανέλαβαν να την ανοίξουν και να την ελέγξουν περίμεναν ότι θα βρουν όπλα, μαχαίρια, ή ακόμη και χειροβομβίδες. Ωστόσο, η ανακούφισή που αισθάνθηκαν ήταν εξίσου μεγάλη με την έκπληξη που τους παρουσιάστηκε, όταν ανάμεσα από τα ρούχα ξεπετάχτηκε ένα μικροσκοπικό… σκυλάκι!

Το τσιουάουα είχε τρυπώσει κρυφά στη βαλίτσα της ιδιοκτήτριάς του, η οποία επρόκειτο να πετάξει από τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες με μια πτήση της American Airlines και είχε ήδη παραδώσει την αποσκευή που όδευε προς φόρτωση.

Η γυναίκα “εξεπλάγη όσο και εμείς”, είπε η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Αερομεταφορών, Λάιζα Φαρμπστάιν. «Το σκυλί μάλλον χώθηκε στη βαλίτσα και κρύφτηκε ανάμεσα στα ρούχα, χωρίς να το καταλάβει ενώ εκείνη ετοίμαζε τις αποσκευές της για το ταξίδι», πρόσθεσε.

tsiouaoua2

«Ο αξιωματικός που άνοιξε τη βαλίτσα όταν το μηχάνημα που ελέγχει τις αποσκευές σήμανε τον συναγερμό εξεπλάγη πολύ που είδε έναν σκύλο μεγέθους μεγάλου φλιτζανιού», είπε η εκπρόσωπος.

Οι πράκτορες παρέδωσαν το τσιουάουα στην ιδιοκτήτριά του και εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της που πήρε το ζωάκι και το επέστρεψε στο σπίτι του ενώ η σύζυγος συνέχισε το ταξίδι της.

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr/