«Συνταξιοδοτήθηκε» η σκυλίτσα μετά από 11 χρόνια εργασίας στο Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.

Η Μπέμπα είναι μια σκυλίτσα που επί 11 χρόνια εργάστηκε στην Αστυνομία στο Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ). Τώρα πια λόγω γήρατος ήρθε η ώρα να αποσυρθεί. Όμως για να την υιοθετήσει ο φροντιστής της ο αστυνομικός Χρήστος Κυρίτσης που δούλευε μαζί της από τότε που ήταν κουτάβι έπρεπε να μεσολαβήσει ο φιλοζωικός σύλλογος Ιωαννίνων «ANIMAL ACTION» για την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής.

BebaELASekriktika (2)

Η Θεοδώρα Μπέτση, που είναι πρόεδρος του συλλόγου και υπεύθυνη του Καταφύγιου Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων (Κ.Α.Ζ.Ι.) εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι παρέλαβε από την ΕΛ.ΑΣ. το ζώο και στη συνέχεια συνέταξε το συμβόλαιο υιοθεσίας ώστε η Μπέμπα να μείνει για όσο ζήσει μαζί με τον άνθρωπο που την αγαπάει και έχει την ευθύνη της όλα αυτά τα χρόνια.

BebaELASekriktika (1)

Ο Χρήστος Κυρίτσης, όπως μας είπε η κα Μπέτση, δεν ήθελε να διανοηθεί καν ότι αυτό το ζώο υπήρχε περίπτωση στα γεράματα του να ζήσει μακριά του, χωρίς να το βλέπει και χωρίς να το φροντίζει ο ίδιος.

Πηγή: http://www.zoosos.gr/suntaksiodotithike-i-skulitsa-meta-apo-11-xronia-ergasias-sto-tmima-eksoudeterosis-ekriktikon-mixanismon-tis-el-as/#ixzz3uZao0311