Συγκινητικό: Τέσσερεις μέρες χωρίς νερό-φαγητό ξαπλωμένος στο μέρος που ξεψύχησε η αφεντικίνα του!

Το όνομά του είναι Πάκο. Εδώ και τέσσερεις μέρες, το συμπαθητικό τετράποδο βρίσκεται ξαπλωμένο στο σημείο που η αφεντικίνα του έχασε τη ζωή της από χτύπημα ασυνείδητου οδηγού που την άφησε αβοήθητη στον δρόμο.

Η περίπτωση του Πάκο είναι μία ακόμα από εκείνες τις ιστορίες που επιβεβαιώνουν την ξεχωριστή αγάπη που τρέφουν τα ζώα, και ιδίως τα σκυλιά, για τους ανθρώπους.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, δείχνουν το μικρό σκυλί να είναι ξαπλωμένο στο σημείο που λίγες ημέρες πριν είχε ξεψυχήσει η αφεντικίνα του Κέλι Μπλακ.

Η αστυνομία του Jacksonville είχε φθάσει σ’ αυτό το σημείο, όπου βρήκε το σώμα της άτυχης 42χρονης γυναίκας να έχει συρθεί ως εκεί από έναν ασυνείδητο οδηγό που την είχε χτυπήσει στο πάρκινγκ ενός παρακείμενου εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα είχε και τον Πάκο μαζί της κατά την διάρκεια του συμβάντος.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την απομάκρυνση του σώματος της νεκρής γυναίκας από το σημείο, οι έκπληκτοι γείτονες είδαν ένα σκυλί να βρίσκεται ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου, ακριβώς στο σημείο που είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η αφεντικίνα του.

Το σκυλάκι παραμένει ακίνητο πολύ σύντομα θα καταβληθούν προσπάθειες από την τοπική αστυνομία και φιλοζωικές οργανώσεις να σιτιστεί και να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο.

Πηγή: http://apokalipsi.com/