Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας: Σκότωσαν με βέλος τοξοβολίας την σκυλίτσα!

Ένας αδίστακτος άνθρωπος σημάδεψε και τελικά σκότωσε με βέλος, που χρησιμοποιούν μόνο οι επαγγελματίες αθλητές τοξοβόλοι, μια αδέσποτη σκυλίτσα η οποία στο σούπερ μάρκετ «Bazzar» στους Αγίους Θεοδώρους. Το ζώο το βρήκε σήμερα να αιμορραγεί η γυναίκα η οποία το φρόντισε. Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στον κτηνιατρείο του Γιώργου Πατάπη, ο οποίος του έκανε ακτινογραφία και αμέσως φάνηκε το μέγεθος της ζημιάς.

Το βέλος εισήλθε από την περιοχή του στέρνου, κινήθηκε ραχιαία της καρδιάς, τρύπησε τους πνεύμονες και εξήλθε στην θωρακοσφυική χώρα. Αν και η σκυλίτσα χειρουργήθηκε δεν άντεξε και πέθανε μερικές ώρες αργότερα.

Η ακτινογραφία δείχνει το βέλος μέσα στο κορμί του ζώου.

Το βέλος παραδόθηκε στο Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων, ώστε να ληφθούν από αυτό τα αποτυπώματα του δράστη, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ καθώς το έγκλημα διαπράχθηκε πολύ κοντά από το κτίριο του «Bazzar».

Η Βάγια Παπαδοπούλου, που επικοινώνησε με το www.zooos.gr για να καταγγείλει το έγκλημα, μας εξήγησε ότι ο δράστης –  επειδή τα βέλη αυτά κοστίζουν αρκετά χρήματα – αφού χτύπησε το ζώο προσπάθησε να βγάλει το βέλος για να το πάρει αλλά αυτό στράβωσε από την πίεση που του άσκησε και τελικά το παράτησε και έφυγε.

Βέβαια ο πόνος που έζησε το σκυλί καθώς ο δράστης προσπαθούσε να βγάλει το βέλος από το κορμί του είναι τεράστιος.

Το βέλος στράβωσε καθώς ο δράστης – επειδή είναι ακριβό – προσπάθησε να βγάλει από το σώμα του σοβαρά τραυματισμένου σκύλου αδιαφορώντας για τον φρικτό πόνο που προκαλούσε στο ζώο.

Αύριο οι φιλόζωες θα ενημερώσουν και τον Δήμο για το έγκλημα ενώ σήμερα επί τόπου πήγε εκτός από την Αστυνομία και υπάλληλος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

Η κα Παπαδοπούλου κλαίγοντας για την απώλεια του ζώου μας εξήγησε με αυτά που συμβαίνουν εις βάρος των ζώων στην περιοχή φοβούνται και να βγουν από τα σπίτια τους.

Πηγή: Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας: Σκότωσαν με βέλος τοξοβολίας την σκυλίτσα | www.zoosos.gr