Έθαψε τον σκύλο του ζωντανό! ΑΥΤΟ που συνέβη όμως μετά είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!

Όταν ο Pedro Dinis πήγε για μια βόλτα με το σκύλο του στα δάση της Carrieres-sur-Seine, στη Γαλλία, το τελευταίο πράγμα που περίμενε να συναντήσει ήταν αυτό το καημένο κουτάβι, το οποίος θάφτηκε μέχρι το λαιμό στην άμμο.

Αλλά αυτό δεν ήταν τυχαίο ατύχημα. Σύντομα έγινε σαφές ότι αυτή ήταν μια σκόπιμη πράξη  σκληρότητας. Το μυαλό του Pedro γέμισε με ερωτήσεις γιατί κάποιος θα το έκανε αυτό. Αμέσως, ο ίδιος ξεκίνησε για να προσπαθήσει να απελευθερώσει το σκυλί. Αργότερα μοιράστηκε τις φωτογραφίες από αυτήν την τολμηρή διάσωση στην σελίδα του στο Facebook, και η ιστορία του έγινε viral. Ποιος το έκανε αυτό; Γιατί να το κάνει; Λόγω της γρήγορης σκέψης του Pedro, αυτές οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί…

1. Η ανακάλυψη

Buried Dog

Ο Pedro Dinis πήγε να περπατήσει με το σκυλί του στα δάση της Carrieres-sur-Seine, στη Γαλλία, όπως έκανε καθημερινά για χρόνια. Ηκανονική ρουτίνα του διακόπηκε όταν βρήκε θαμμένο ένα σκύλο.

2. Το σοκ

Buried Dog

Λίγο μετά την συγκλονιστική ανακάλυψη, ο Dinis εξήγησε στη σελίδα του στο Facebook το σοκ του: «Μόνο το κεφάλι της ήταν ορατό και ήταν δύσκολο να δούμε πόση γη την κάλυπτε,» εξήγησε. Αλλά πρόσ3ξε ότι ήταν μπλεγμένη με κάποιο τρόπο …

3. Η διάσωση

Buried Dog

Το γαλλικό Μαστίφ, το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι ονομάζεται Αθηνά, φαινόταν να έχει βρεθεί στη μέση μιας κατολίσθησης. Ο Pedro είπε ότι αυτή ήταν η μόνη εξήγηση για μια τέτοια φρικτή σκηνή. Αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι …

4. Η ανασκαφή

Buried Dog

Ο σκύλος ήταν δεμένος σε ένα σχοινί και μετά βίας κινούταν. Μάλλον δεν είχε φάει ή πιει νερό για μέρες. Ο Pedro και ο σκύλος του άρχισαν να σκάβουν για να βγάλουν την Αθηνά έξω από την τρύπα που θάφτηκε, και εργάστηκαν ως ομάδα για να την ελευθερώσουν.

5. Το σχοινί

Buried Dog

Λίγο μετά το φτωχό σκυλί σώθηκε, ο Dinis εξήγησε ότι έπρεπε να αφαιρέσει το σχοινί γύρω από το λαιμό της Αθηνάς που την έπνιγε. Το άλλο άκρο του σχοινιού της ήταν δεμένο με ένα  γεμάτο σάκο χαλίκια που είχε θαφτεί. Ο Pedro τότε συνειδητοποίησε ότι ο σχεδόνθάνατός της δεν ήταν ατύχημα.

6. Το σακί

Buried Dog

Μετά τον έλεγχο της σκηνής, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Αθηνά ήταν πιθανό να λιθοβολήθηκε από την επίδοξους δολοφόνους της, καθώς μεγάλες πέτρες ήταν σκορπισμένες γύρω της.

7. Η ανάρρωση

Buried Dog

Η Αθηνά ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, όταν βρέθηκε. Εκείνη μόλις που κινούταν, αλλά ο Diniz και ο σκύλος του, η Goddess, σκύψαν πάνω της και της έδωσαν νερό και έπλυναν το πρόσωπό της …

8. Η κατάσταση

Buried Dog

Ο διασώστης της Αθηνάς πήρε σε έναν κτηνίατρο το συντομότερο που μπορούσε, όπου έλαβε την προσοχή που χρειαζόταν. Ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι ο σκύλος ήταν «σοκαρισμένος και αφυδατωμένος» και ήταν ευτυχής που είναι ζωντανή.

9. Η ταυτοποίηση

Buried Dog

Έτσι, ίσως να αναρωτιέστε πώς ο καθένας γνωρίζει το πραγματικό όνομα αυτού του σκύλου. Αν και δεν είχε τσιπ εμφυτευμένο, είχε ένα τατουάζ και αυτό είναι το πώς αρχές βρήκαν τον ιδιοκτήτη της. Ισχυρίστηκε ότι είχε απλά φύγει από το σπίτι.

10. Η σύλληψη

Buried Dog

Γαλλικές αρχές διαπίστωσαν ότι ο σκύλος ήταν δέκα ετών τουλάχιστον και λόγω αρθρίτιδας δεν μπορούσε να τρέξει μακριά. Ο ιδιοκτήτης της συνελήφθη και κατηγορείται με κακοποίηση ζώου. Θα μπορούσε να πάρει πρόστιμο μέχρι $ 35.000 και μέχρι δύο χρόνια στη φυλακή !.

11. Η ανάρρωση

Buried Dog

Περιέργως, η Αθηνά επέστρεψε στην υγεία της αρκετά γρήγορα μετά τη δοκιμασία της. Ένα μέλος του προσωπικού από τον κτηνίατρο δήλωσε στους δημοσιογράφους, «Δεδομένου ότι είναι λίγο μεγάλη, η Αθηνά δεν ήταν σίγουρη για εμάς στην κλινική κατά την πρώτη της επίσκεψη λόγω του σοκ, αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα. Έχει πάει πολύ καλά. «

12. Το θαύμα

Buried Dog

Ήταν σε μια πραγματικά κακή κατάσταση, όταν βρέθηκε, αλλά η Αθηνά επανήλθε στα κανονικά της, σαν από θαύμα. Ανάρρωσε, σχετικά γρήγορα, και επέστρεψε στον καλό και ευγενικό είδος του χαρακτήρα της.

13. Το μήνυμα

Buried Dog

Αν και ο σωτήρας του σκύλου, Dinis, παρέμεινε ήσυχος για το όλο θέμα, γράφοντας ότιέσωσε την Αθηνά, «όχι για να εκτιμηθεί η πράξη μου, αλλά για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σκληρότητα κατά των ζώων.«

14. Η προκήρυξη

Buried Dog

Μπορεί να ήθελε να παραμείνει ταπεινός και ανώνυμος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον γενναίο ήρωα, Dinis, από το να πάρει κοντά στα 14.000 like και θετικά σχόλια στον τοίχο του στο Facebook.

15. Η οικογένεια

Buried Dog

Ευτυχώς, υπάρχει ένα ευτυχισμένο τέλος στην ιστορία, καθώς η Αθηνά υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι, τους Raymonde και Jean-Pierre Delfosse που την πήραν στο σπίτι τους.

16. Η αγάπη

Buried Dog

Ο Raymonde και η Jean-Pierre Delfosse πραγματικά συμπάθησε την Αθηνά αμέσως μετά που την πήραν σπίτι. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους για το νέο τους κατοικίδιο ζώο, «Είναι ένα υπέροχο σκυλί. Έχει αναρρώσει πλήρως και είναι σίγουρη γύρω από τους ανθρώπους. Νιώθει αγάπη.»

17. Η δικαιοσύνη

Buried Dog

Παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της, δεν έχει μπει στη φυλακή ακόμα, η Αθηνά είναι πολύ χαρούμενη στο νέο της σπίτι, και αυτό από μόνο του είναι μια σοβαρή περίπτωση της «δικαιοσύνης».


Πηγή / Copyright: lifedaily.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Πηγή: http://taz.gr/