Έκθεση ΚΟΕ: Η κυριαρχία των Αμερικάνικων Ακίτα!

Κείμενο-Φώτο: Ν. Φωτακόπουλος

bigoneTήν τύχη με το μέρος τους είχαν οργανωτές και εκθέτες της διπλής έκθεσης που διοργάνωσε ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος στις εγκαταστάσεις του Βασίλη και της Ελένης Μπαλάκα στον Μαραθώνα. Οι βροχές που έπεφταν μέχρι το προηγούμενο βράδυ σταμάτησαν λίγες ώρες πριν την έναρξη των εκθέσεων και έτσι όλα κύλησαν ομαλά, αν εξαιρέσουμε το μόνιμο πρόβλημα του παρκαρίσματος που συχνά πυκνά δημιουργεί εντάσεις, προστριβές και …γρατσουνιές στα αυτοκίνητα. Στον κυνοφιλικό μέρος όλα κύλησαν ομαλά και ειδικότερα την πρώτη μέρα όπου διοργανώθηκε η ετήσια έκθεση ελληνικής εκτροφής όπου δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής σκύλοι που δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

ekthesi3 Οι συμμετοχές έφτασαν τις 335 με τα Ντόμπερμαν, τα Κάνε Κόρσο και τα Ροτβάιλερ να ξεπερνούν τους  20 σκύλους. Την δεύτερη μέρα η Έκθεση ήταν διεθνής και ανοικτή για όλα τις συμμετοχές  οι οποίες έφτασαν τις 441 με πολυπληθέστερες και πάλι τις προαναφερθείσες φυλές.

ekthesi2

akita Οι Καλύτεροι Έκθεσης ήταν πατέρας και γιός!

Καλύτερος Έκθεσης  στην Εθνική Έκθεση Εκτροφής, την πρώτη μερα, αναδείχτηκε ο Αμερικανικός Ακίτα Gold Onar Silver Rain που παρουσίασε ο κ Βασίλειος Πανόπουλος από την Καλαμάτα. Ο Gold Onar Silver Rain πέρα από τον κορυφαίο τίτλο κατάφερε να κερδίσει και τον τίτλο ‘’Καλύτερος Νέων Έκθεσης’’ για δυο συνεχόμενες μέρες-εκθέσεις αποδεικνύοντας την αξία και την λαμπρή καριέρα που έχει μπροστά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι γιός του Ch. Gr. My nyddhafKing of the Ring o οποίος κατέκτησε τον τίτλο ‘’Καλύτερος Έκθεσης’’ την δεύτερη ημέρα που διεξήχθη η Διεθνής Έκθεση. Αυτή η διπλή νίκη πατέρα και γιού επιβεβαιώνει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι στην εκτροφή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι σπουδαίοι σκύλοι κατά κανόνα γενούν σπουδαίους σκύλους…

Τα πλήρη αποτελέσματα το kynology.gr  θα τα αναρτήσει  όταν τα ανακοινώσει ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος.