Ίδρυση Συλλόγου Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Σ.Ε.) σας ενημερώνει ότι συστάθηκε επίσημα το νομικό πρόσωπο του σωματείου μας. 
Τις νομικές ενέργειες πραγματοποίησε αφιλοκερδώς η δικηγόρος του ομίλου μας κ. Αντζελίνα Κουτσούγερα την οποία κι ευχαριστούμε. 

Βρισκόμαστε στο στάδιο της απόκτησης φορολογικής υπόστασης στην αρμόδια ΔΟΥ, πέραν της νομικής που ήδη έχει το σωματείο μας, όπως υποχρεούμαστε από το νόμο. 
Όπως ορίζεται καταστατικά, θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες εντός 3 μηνών από την έγκριση του σωματείου από το δικαστήριο. 
Ευχόμαστε καλή αρχή στο Σύλλογο μας και ελπίζουμε ότι με πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας θα εκπροσωπήσει την ελληνική ερασιτεχνική εκτροφή σε κρατικούς και άλλους φορείς, θα ενημερώσει το κοινό για το έργο των ερασιτεχνών εκτροφέων και την καθαρόαιμη εκτροφή σκύλων και θα βοηθήσει στην επιμόρφωση των μελών του για εκτροφικά και κυνολογικά θέματα και με τη συνδρομή και στήριξη όλων των φίλων της ηθικής εκτροφής σε ερασιτεχνικό επίπεδο θα βοηθήσει στην καταξίωση, αναγνώριση, απρόσκοπτη εξέλιξη και αναβάθμιση της ερασιτεχνικής εκτροφής στην Ελλάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο,

Αδραμιτλή Σίσσυ – Πρόεδρος
Ρουσίδης Νικόλαος – Αντιπρόεδρος
Ματσάκης Μάνος – Γραμματέας
Μποσίνης Παναγιώτης – Ταμίας
Κουτσούγερα Αντζελίνα – Μέλος