Ανακοίνωση του ΚΟΕ για τον σκύλο που πέθανε!

koe2Αγαπητοί κυνόφιλοι,

Την Κυριακή 3.7.2016, 3η ημέρα της Διεθνούς Έκθεσης CAC-CACIB & GREEK WINNER SHOW 2016 στον Μαραθώνα, συνέβη ένα τραγικό γεγονός: ένα μικρό κουτάβι Σνάουτσερ Μινιατούρα, εμφάνισε έντονα συμπτώματα αδιαθεσίας, σύμφωνα δε με όσα ο ιδιοκτήτης είπε στους Κτηνίατρους της Έκθεσης κ.κ. Κυριάκο & Κώστα Κονταδάκη, το κουτάβι μάλλον είχε δεχθεί τσίμπημα εντόμου.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ζώου και επειδή η εικόνα του δεν βελτιωνόταν παρά τις προσπάθειες των Κτηνίατρων, αυτοί συμβούλεψαν τους ιδιοκτήτες για την άμεση μεταφορά του σκύλου σε Κτηνιατρικό Νοσοκομείο για εντατική νοσηλεία και παρακολούθηση. Στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες μετέφεραν το κουτάβι σε Κτηνιατρικό Κέντρο της επιλογής τους για τα περεταίρω.
Δυστυχώς το μικρό κουτάβι κατέληξε, γεγονός που γεμίζει με θλίψη όλη την κυνοφιλική οικογένεια.
Πριν απ’ όλα εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια.
Πέραν αυτών, σας ενημερώνουμε ότι ο ΚΟΕ ήδη μεριμνά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ωστόσο, όντας ακόμη στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών για το ιδιαίτερα δυσάρεστο συμβάν, θα θέλαμε να αποφύγουμε τη διατύπωση εικασιών, που ενδεχομένως θα οδηγούσαν στην εξαγωγή αυθαίρετων συμπερασμάτων.