Απίστευτο: Σκύλος… μαχαίρωσε την ιδιοκτήτριά του [βίντεο]

Ο ορισμός της είδησης, σύμφωνα με τους παλιούς δημοσιογράφους είναι όταν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο και όχι το αντίθετο. Φανταστείτε τι είναι αν σκύλος… μαχαιρώσει άνθρωπο.

Και όμως το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Η Σελίντα Χέινς, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο Platte Valley αιμόφυρτη, με μια τεράστια μαχαιριά στο χέρι της. Φυσικά κανείς δεν την πίστεψε όταν είπε πως την μαχαίρωσε η… σκυλίτσα της.

Και όμως… Η Μία, το γλυκύτατο ριτρίβερ, που έχει ως κατοικίδιο, θέλησε να παίξει με την αφεντικίνα της. Πήδηξε στο τραπέζι και πήρε στο στόμα της ένα μαχαίρι και έτρεξε στην Σελίντα. Εκείνη φοβήθηκε να μην τραυματιστεί και έφερε στη σκυλίτσα της λιχουδιές, προκειμένου να την δελεάσει και να αφήσει το μαχαίρι. Ενθουσιασμένη η σκυλίτσα πήδηξε προς την ιδιοκτήτριά της με το μαχαίρι στο στόμα και της κατάφερε μια βαθιά μαχαιριά μήκους άνω των 10 εκατοστών.

Ευτυχώς, το τραύμα δεν επηρέασε σημαντικά νεύρα στο χέρι της γυναίκας, η οποία αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Όσο για τα συναισθήματα της για τη… ζόρικη σκυλίτσα της, αυτά είναι ακόμα πολύ θερμά, αφού δήλωσε ότι εξακολουθεί να τη λατρεύει και ότι πρόκειται για το πιο τρυφερό πλάσμα που είχε ποτέ την ευτυχία να γνωρίσει.

Πηγή: Απίστευτο: Σκύλος… μαχαίρωσε την ιδιοκτήτριά του [βίντεο] | iefimerida.gr