Αποσύρθηκε η «Φαίδρα» – Το λαγωνικό της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου!

Μετά από 7 χρόνια επιτυχιών η Φαίδρα…αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Μεγάλωσε πια και πλέον υιοθετήθηκε από οικογένεια Ηρακλειωτών για να περάσει ανέμελα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της.

Η «Φαίδρα» δεν είναι ένας οποιοσδήποτε σκύλος! Είναι το «κορίτσι» εκείνο που ήταν άρτια εκπαιδευμένη και είχε καταφέρει να εντοπίσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Συμμετείχε σε όλες  τις αστυνομικές έρευνες για ναρκωτικά στην πόλη του Ηρακλείου και στην ενδοχώρα.

Το Γερμανικό ποιμενικό δόθηκε από τους αστυνομικούς στο Σωματείο  »Ζωόφιλη Δράση» και εκείνο αναζήτησε το νέο του ιδιοκτήτη.

Τα ζώα εργασίας πρέπει από πολύ νωρίς να συνταξιοδοτούνται γιατί κουράζονται πάρα πολύ μέχρι και τα επτά τους. Για να μην υπάρξουν λοιπόν μελλοντικές παρενέργειες στο ζώο φροντίζουν να το αποδεσμεύσουν από τα καθήκοντα του, ώστε να συνεχίσει να ζει με λίγη άσκηση και πολύ ξεκούραση.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΣΚΥΛΟΣ

Οι αστυνομικοί που την αγάπησαν και πέρασαν μαζί της 7 ολόκληρα χρόνια μερίμνησαν ώστε η «Φαίδρα» να βρει ένα καλό σπίτι που θα την φροντίζουν και θα την αγαπούν.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να την υιοθετήσουν. Η «Ζωόφιλη Δράση» επέλεξε  τη νέα της οικογένεια και τώρα απολαμβάνει παιχνίδι και αγάπη από τα νέα της αφεντικά.

10525976_754822701222243_6501471048794827370_n

Πηγή: http://www.candianews.gr/