Αστυνομικός Σκοτώθηκε Προσπαθώντας Να Αποφύγει Νεκρό Σκύλο Στο Δρόμο!

Τη ζωή του έχασε ένας 37χρονος αστυφύλακας της ΟΠΚΕ, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ν. Αγχιάλου, στο ύψος του Μάραθου. Πρόκειται για τον Γιώργο Καραπαναγιώτη, παντρεμένο με αστυνομικό και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο (περιπολικό) το οποίο οδηγούσε ο αστυφύλακας και στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας συνάδελφός του 38χρονών και πήγαινε στον Αλμυρό για υπηρεσιακό λόγο, εξετράπη της πορείας του στην προσπάθειά του να αποφύγει νεκρό σκυλί που βρισκόταν στο δρόμο.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 37χρονου αστυνομικού ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με κατάγματα, όπου και νοσηλεύεται.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος αστυφύλακας, είχε κατεύθυνση προς Αλμυρό, όταν στο ύψος του Μάραθου και στο ρεύμα προς Ν. Αγχίαλο, βρισκόταν ένα νεκρό σκυλί. Αμέσως ο 37χρονος έκανε ελιγμό προς τα αριστερά και το απέφυγε, αλλά στην επαναφορά δεν μπόρεσε να κρατήσει το αυτοκίνητο, που έφυγε δεξιά του δρόμου, μέσα σε χωράφια, όπου το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει τούμπες, για να καταλήξει σε δένδρο.

Ο άτυχος αστυφύλακας, που φαίνεται ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και έσπασε ο αυχένας του, με αποτέλεσμα να βρει επί τόπου τον θάνατο. Ο δε συνάδελφός του συνοδηγός, έπαθε κατάγματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Θρήνος από νωρίς το πρωί στην Αστυνομία, όπου κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το μοιραίο δυστύχημα και χαρακτηριστικό είναι ότι είναι το κύριο θέμα συζήτησης στους κύκλους των αστυνομικών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου Γιώργου Καραπαναγιώτη, θα γίνει αύριο Σάββατο σε χωριό τη Καρδίτσας, απ’ όπου καταγόταν.

Η Αστυνομία
Στο ενημερωτικό σήμα της Αστυνομίας αναφέρεται ότι τις πρώτες πρωινές σήμερα στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Βόλου-Μικροθηβών, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που οδηγούσε 37χρονος αστυνομικός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό 38χρονου συνοδηγού, επίσης αστυνομικού.

Πηγή: magnesianews.gr