Βγαίνω για φαγητό με τον σκύλο μου!

Ρεπορτάζ • Θάλεια Πολυκαλά Φωτογράφηση • Ιωσήφ Αλεξιάδης

Η ζήτηση για καταστήματα που επιτρέπουν την είσοδο και παραμονή σε αυτά κατοικιδίων όλο και αυξάνεται, μιας και ο αριθμός των κατοίκων της πόλης που αποφασίζουν να μοιραστούν το χώρο και το χρόνο τους με ένα ζώο συντροφιάς μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει καφέ και εστιατόρια όπου μπορεί κανείς να απολαύσει… άφοβα την έξοδο με τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο.
Mama Roux (Αιόλου 48)
Βρίσκεται στην πολύβουη Αιόλου και αποτελεί τα τελευταία χρόνια σημείο συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας. Ποιοτικό φαγητό, με αρκετές vegeterian και vegan επιλογές, ιδιαίτερα cocktail και φοβερά εξυπηρετικό προσωπικό.

DJ3A8613

Handle Bar (Μελανθίου 8)

Σχεδόν πάντα θα συναντήσει κανείς τετράποδα με τους ιδιοκτήτες τους. Κρυμμένο σε ένα στενό πίσω από του Ψυρρή, το Handle Bar αποτελεί το πρώτο cycle bar της Αθήνας. Πολλές επιλογές τόσο σε πρωινό, brunch και πιάτα ημέρας όσο και σε απολαυστικά ροφήματα.

DJ3A8627Tranzistor (Πρωτογένους 10)

Κατάμεστο τα Σαββατόβραδα και ήσυχο τις καθημερινές. Ξεχωριστή διακόσμηση, φιλικός και άνετος χώρος, με λίγα λόγια ιδανικό για μια πρωινή βόλτα.

DJ3A8631 Bartesera (Κολοκοτρώνη 25)

Στη στοά Πραξιτέλους βρίσκεται το Bartessera , ένας εντυπωσιακά διαμορφωμένος χώρος, με αρκετά minimal στοιχεία, ανοιχτός από το πρωί μέχρι το βράδυ με πολλές επιλογές σε ροφήματα και ποτά. Φιλοξενεί ,επίσης, πολύ συχνά εκθέσεις ζωγραφικής και η παρουσία σκύλων είναι πλέον κάτι σαν σήμα κατατεθέν του χώρου.

DJ3A8597

Κιμωλία Art Cafe (Υπερείδου 5)
Στην καρδία του κέντρου, η Κιμωλία είναι ένας ζεστός και οικείος χώρος που προσφέρεται για διάβασμα, χαλάρωση ακόμα και επαγγελματικά ραντεβού. Μόλις λίγα λεπτά από το μετρό του Συντάγματος, αποτελεί ιδανική επιλογή για πρωινό καφέ , ενώ φιλοξενεί και αυτό εικαστικές εκθέσεις καθώς και μικρά live.

DJ3A8624

Πηγή: http://didee.gr/