Γιώργος Κωστόπουλος και Στέλιος Μακαρίτης!

κείμενο: Νίκος  Φωτακόπουλος

φωτο: Νάσος Φωτακόπουλος

Ή αντίστροφα… Στέλιος Μακαρίτης και Γιώργος Κωστόπουλος . Δυο πυλώνες της ελληνικής κυνοφιλίας, δυο καταξιωμένοι κριτές, με παγκόσμια αναγνώριση, που έχουν κληθεί να κρίνουν καθαρόαιμους σκύλους σε δεκάδες χώρες, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

-Και οι δυο έχουν γράψει την δική τους ιστορία,  έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της ελληνικής κυνοφιλίας. Δεν είναι  δυνατόν να αναφερθεί εδώ το πολυσέλιδο κυνολογικό τους βιογραφικό, όμως είναι εφικτό να γίνει μια υπενθύμιση της προσφοράς τους μέσα από την δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών  από την πρόσφατη έκθεση της Καλαμάτας.

-Ο Γιώργος Κωστόπουλος στην θέση του κριτή και ο Στέλιος Μακαρίτης στην θέση του εκθέτη να παρουσιάζει μια ελληνική φυλή. Το Κοκόνι, στην διάσωση του όποιου αναμφίβολα κατέχει την μεγίστη προσφορά…giwrgos-Να είστε καλά αγαπημένοι φίλοι. Την άδολη αγάπη και την αφοσίωσή σας στην ελληνική κυνοφιλία, την βιώνω και την επιβεβαιώνω, ως συνοδοιπόρος, για περισσότερο από τιράντα χρόνια. Από το μακρινό 1984 που ιδρύθηκε ο ΚΟΕ, με την αρχική ονομασία Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Καθαρόαιμων Σκύλων Ελλάδος.

Εσείς δεν βρήκατε ελληνική κυνοφιλία. Όμως την φτιάξατε… Να είστε πάντα καλά και να συμβουλεύετε τους νεότερους…

δείτε:Τρείς νέοι, τρείς φίλοι, τρία παιδιά!