Γιώργος Κωστόπουλος. Ο καλός μας εκπαιδευτής…

Ο Γιώργος Κωστόπουλος συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια στην εκπαίδευση σκύλων και θεωρείται από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες εκπαιδευτές. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η αγάπη του όμως για τους σκύλους τον κέρδισε και τον οδήγησε στο εξωτερικό. Στην Αγγλία σπούδασε Κυνολογία και το 1988 αποφοίτησε με το General Certificate Of Canine Studies από το Canine Studies Institute.
Παράλληλα εργάστηκε σε εκτροφεία καθαρόαιμων και συμμετείχε σε πολλές εκθέσεις σκύλων. Στην Αμερική ειδικεύτηκε στην επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων στο NATIONAL K-9, SCHOOL OF DOG TRAINERSστο Ohio και το 1989 αποφοίτησε με το Master Trainer Certificate.
Ασχολήθηκε ακόμα με σκύλους προβληματικής συμπεριφοράς και εργάστηκε στο πλευρό ενός επαγγελματία χειριστού σκύλων εκθέσεων (Dog Handler).
Παρουσίασε σκύλους σε πολλές αμερικανικές εκθέσεις. Στην Ελλάδα ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση και την διόρθωση προβλημάτων συμπεριφοράς σκύλων από το 1990. Περισσότεροι από 3000 ιδιοκτήτες σκύλων μέχρι σήμερα έχουν ζητήσει την συμβολή του στην εκπαίδευση του σκύλου τους η στην βελτίωση της σχέσης τους με αυτόν. Έχει εκπαιδεύσει σκύλους για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

kostopoulos2

Ζωοφιλική  και κυνολογική προσφορά

• Ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων
• Μέλος του Δ.Σ του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος – Κ.Ο.Ε. (1986-1990) και Αντιπρόεδρος (1990-1992)
• Πρόεδρος του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών – Ο.Κ.Α. (1993-1998, 2000 – 2004)
• Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας (1993 έως σήμερα).
• Υπεύθυνος διοργάνωσης των εκθέσεων σκύλων του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (1991-1993) και του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών (1993-1998)
• Πρόεδρος της Επιτροπής Κριτών Σκύλων του Κ.Ο.Ε. (2005 – 2009)
• Εκδότης της εφημερίδας TOP DOGS (2006 – 2008)

Εκτροφέας Ουίπετ και Λαγωνικών του Αφγανιστάν με επωνυμία Allsatin.
Σκύλοι εκτροφής του έχουν εξαχθεί στην Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδά, Σουηδία, Σερβία και Φινλανδία.

kostopoulos1

Διεθνής Κριτής Εκθέσεων Σκύλων

Έχει κρίνει σε εκθέσεις σκύλων σε 44 χώρες:
Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Κίνα, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Νότιο Αφρική, Ταϊλάνδη, Χιλή 
και σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες:
Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ισλανδία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία. Έχει επιλέξει τους Καλύτερους Έκθεσης σε εκθέσεις όλων των φυλών στην Αυστραλία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Νέα Ζηλανδία, Νότιο Αφρική, Ρωσία, Τσεχία, Ταϊλάνδη και Φινλανδία.


Γιώργος Κωστόπουλος

Διπλωματούχος εκπαιδευτής σκύλων

Σύμβουλος συμπεριφοράς σκύλων

Διεθνής Κριτής F.C.I.

210 7229768, 6948 089191

www.gkostopoulos.gr

kostopoulos3