Εισαγγελείς από τις ΗΠΑ εξηγούν τη σχέση της κακοποίησης ζώων με την ενδοοικογενειακή βία -Σε ημερίδα στην Αθήνα!

Ο κύκλος της βίας και η σύνδεση της κακοποίησης των ζώων με την ενδοοικογενειακή βία αποτελεί το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη στις 11 Νοεμβρίου.

Στην ημερίδα, την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΛ.ΑΣ., η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Συμμαχία για την Ελλάδα, θα είναι κύριοι ομιλητές αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης του Λος Αντζελες και η αντιεισαγγελέας της πολιτείας της Βιρτζίνια. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με αυτές τις δύο αρχές, αλλά και το Voice for the Animals Foundation.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου στις ΗΠΑ, για τη σύνδεση της κακοποίησης ζώων με την ενδοοικογενειακή βία και το οργανωμένο έγκλημα.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου, στις 9.00-17.30, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Πηγή: Εισαγγελείς από τις ΗΠΑ εξηγούν τη σχέση της κακοποίησης ζώων με την ενδοοικογενειακή βία -Σε ημερίδα στην Αθήνα | iefimerida.gr