Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για να ταΐσουν σκυλιά εν μέσω ψύχους-vid

Επιχείρηση της 3ης ΕΜΑΚ στήθηκε για να μπορέσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου να προσεγγίσουν το κυνοκομείο στην περιοχή της Φοινικιάς.

Η Πολιτική προστασία του δήμου με επικεφαλής τον Πέτρο Ινιωτάκη προσπάθησε να φτάσει μέχρι το κυνοκομείο στην περιοχή της Φοινικιάς. Με αγροτικά οχήματα, με 4Χ4 όλες οι προσπάθειες απέτυχαν αφού ο δρόμος είναι χωματόδρομος με μεγάλες ποσότητες χιονιού εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.

Έτσι, ο κ. Ινιωτάκης ζήτησε τη συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ ώστε να μη μείνουν νηστικά τα 80 σκυλάκια που φιλοξενούνται στο κυνοκομείο. Με τη συνδρομή λοιπόν και τα ειδικά μηχανήματα της ΕΜΑΚ η δουλειά έγινε σε δύο ώρες περίπου, τα ζώα ταΐστηκαν και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Μάλιστα έδωσαν ραντεβού και για αύριο αφού, όπως υπολογίζουν, ούτε την Τρίτη θα είναι προσβάσιμος ο δρόμος προς το κυνοκομείο.

Ο Πέτρος Ινιωτάκης θέλει να ευχαριστεί θερμά τους άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ και ιδιαιτέρως τον διοικητή κ. Σταύρο Καλογιαννάκη «διότι χωρίς τη συμβολή τους δε θα ήταν δυνατόν να φτάσουμε στους χώρους του κυνοκομείου».

Πηγή: http://www.neakriti.gr/