Εύβοια: Επικήρυξαν με 10.000€ τον δολοφόνο σκύλων στην Ιστιαία – Το τελευταίο του θύμα (Φωτό)!

Τελευταίο θύμα ήταν ο Ερμής, τον οποίο η οικογένεια του τον αγαπούσε πολύ και με αγωνία έψαχνε τα τελευταία 24ωρα να τον βρει…

Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας ”ΗΡΑ” έχει ενημερώσει την αστυνομία για όλα τα περιστατικά κακοποίησης και εξόντωσης ζώων στην περιοχή. Σύντομα, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης στην περιοχή για το νέο Φιλοζωικό Νόμο, τα πρόστιμα και τις ποινικές κυρώσεις. Τελευταίο θύμα ήταν ο Ερμής, τον οποίο η οικογένεια του τον αγαπούσε πολύ και με αγωνία έψαχνε τα τελευταία 24ωρα να τον βρει. Δυστυχώς το σκυλάκι βρέθηκε σε ένα έρημο οικόπεδο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Ο Ερμής δηλητηριάστηκε από φόλα!

Παραθέτουμε το συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας που ραγίζει καρδιές: «Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια, το ενδιαφέρον και τις πολλές κοινοποιήσεις και τα μηνύματα που είχαμε. Δυστυχώς, ο σκύλος μας βρέθηκε σήμερα το πρωί σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο της Ιστιαίας σε άσχημη κατάσταση καθώς έπεσε θύμα φόλας. Κι αυτό γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι που αυτοαποκαλούνται ‘άνθρωποι’ φαρμακώνουν αθώες ψυχές.

Όποιος γνωρίζει κάτι για το δολοφόνο που σκορπά το θάνατο στην Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΗΡΑ και τις Αστυνομικές Αρχές. Ο δράστης έχει επικηρυχθεί με το ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ! Τηλ: 6987920937”.

Πηγή: eviazoom