ΚΟΕ: Tην Κυριακή 3 Απριλίου Γενική Συνέλευση στα …μουλωχτά!

γράφει ο Νίκος Φωτακόπουλος
Για να δει κάποιος της ανάρτηση με την αναγγελία διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος πρέπει να είναι …μιλημένος και ειδοποιημένος. Μόνο τυχαία και μόνο αν περιδιαβαίνει τα …ενδότερα της ιστοσελίδας του ΚΟΕ μπορεί να δει ότι την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου 2016 η διοίκηση της κας Γαλανού έχει προγραμματίσει Γενική Συνέλευση.
-Όμως ακόμα και αν κάποιος δει τυχαία την ανάρτηση, παραμένει άγνωστη η ώρα, άγνωστος ο τόπος και άγνωστο το θέμα της Συνέλευσης! Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ημερομηνία αφορά την πρώτη ή την δεύτερη προβλεπόμενη ημερομηνία, στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία στην πρώτη συγκέντρωση.
Ο υπογράφων αυτό το κείμενο, μέχρι σήμερα 29 Μαρτίου, δεν έχει λάβει κανένα έγγραφο με περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη έκτακτη Συνέλευση… Φυσικά ούτε στο προφίλ του KOE στο facebook υπάρχει κάποια ανακοίνωση.

koe1Κίνδυνος διαγραφών

Και αν έχετε απορίες για την μυστικοπάθεια της διοίκησης του ΚΟΕ αρκεί να διαβάσετε την πρώτη παράγραφο του άρθρου 7, περί πειθαρχικών διατάξεων, του καταστατικού του ΚΟΕ . Αν δεν προσέλθεις σε τρεις συνελεύσεις διαγράφεσαι από τακτικό μέλος!

”Η μη συμμετοχή Τακτικού Μέλους Φυσικού Προσώπου, σύμφωνα με όσα
ορίζονται στο Άρθρο 17 του παρόντος, σε τρεις συνεχόμενες Τακτικές ή Έκτακτες
Γενικές Συνελεύσεις, έχει αυτόματα ως συνέπεια την απώλεια της ιδιότητος του
Μέλους αυτού ως Τακτικού, η οποία πιστοποιείται από το ∆.Σ.”

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα, (είμαστε …βέβαιοι) όμως αρκετά τακτικά μέλη θα διαγραφούν μια και εξ αιτίας του ελλείμματος ενημέρωσης θα απουσιάζουν οπότε δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που θα γίνουν στις 29 Μαΐου….

koe Τρικλοποδιές στα αρωγά μέλη;
Στην πρόσκληση που δημοσιεύουμε (μας την έστειλε πριν απο λίγο τυχερός αναγνώστης που την έλαβε, μόλις σήμερα) εμπεριέχονται εκτός απο τα θέματα προς συζήτηση και η αίτηση αρωγού μέλους που θέλει να γίνει τακτικό ώστε να εχει δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Η προθεσμία για κατάθεση της αίτησης λήγει σε λίγες ώρες δηλαδή στις 30 Μαρτίου. Σκεφτείτε μόνο  ένα αρωγό μέλος, απο  μια επαρχιακή πόλη, τι αγωνία θα περάσει μεχρι να βρει δυο …γνήσιες υπογραφές τακτικών μελών που είναι απαραίτητες για την υποψηφιότητα του και να τις καταθέσει έγκαιρα για να μην μείνει στην απέξω.
–Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για ανάρτηση στο διαδίκτιο των αρθρων του εσωτερικού κανονισμού που θα τροποποιηθούν. Η διοίκηση της κας Γαλαννού προφανώς προτιμά τα μέλη, αν ερθουν στην συνέλευση, να έρθουν αδιάβαστα.Τι είπατε;;;