Μεγάλη Ελληνική Διάκριση με τον Wild Wine of Kraft Hill στο International Doberman Club (IDC) Show στη Σλοβακία!

Μεγάλη διάκριση απέσπασε η Ελληνική συμμετοχή του εκτροφείου Kraft Hill του Βασίλη Κουνέλα στο ετήσιο show του International Dobermann Club (IDC) το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου στο Λοζόρνο της Σλοβακίας με τον αρσενικό καφέ Wild Wine of Kraft Hill. Ο Wild Wine of Kraft Hill απέσπασε την 3η θέση στην κατηγορία Καφέ Νέων με κριτή τον Γερμανό Πρόεδρο του IDC κύριο Hans Wiblishauser.

Το IDC είναι το μεγαλύτερο show μορφολογίας dobermann στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Το φετινό IDC συγκέντρωσε περισσότερες από 550 συμμετοχές και διαγωνίστηκαν μερικά από τα πιο αξιόλογα dobermann στον κόσμο.

Η ομάδα του εκτροφείου Kraft Hill με τον Wild Wine, συμμετείχε στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των Καφέ Αρσενικών Νέων στην οποία πήραν μέρος 15 πολύ αξιόλογα dobermann. Ο Wild Wine of Kraft Hill πέρασε αρχικά στον 2o γύρο το Σάββατο, όπου συνέχισαν οι 7 καλύτεροι από τους 15 συμμετέχοντες. Στη συνέχεια, ύστερα από μια πολύ προσεκτική αξιολόγηση από τον κύριο Wiblishauser, ο Wild Wine επιλέχτηκε στην κορυφαία τετράδα της κατηγορίας του η οποία κρίθηκε την Κυριακή παρουσία όλων των κριτών.

Στον τελικό της Κυριακής ο Wild Wine of Kraft Hill κατατάχθηκε 3ος, αποσπώντας μια σημαντική διάκριση για τα Ελληνικά δεδομένα στην κατηγορία του και δείχνοντας πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.

Screen Shot 2014-09-16 at 6.40.58 μ.μ.Ο ιδιοκτήτης του Wild Wine, κ. Πάρις Μισερλής, αμέσως μετά το τέλος του show δήλωσε:

“Είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι με αυτό το αποτέλεσμα γιατί δικαιώνει την σκληρή προετοιμασία και δουλειά που κάναμε με τον Βασίλη τον Κουνέλα και όλη την ομάδα της Kraft Hill για αυτό το IDC. Ο ανταγωνισμός ήταν πραγματικά πολύ σκληρός με κορυφαία dobermann και στην κατηγορία του Wild Wine of Kraft Hill όπως και στις υπόλοιπες κατηγορίες. 

Η 3η θέση είναι μια κορυφαία διάκριση και αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι στην κατηγορία νέων συμμετέχουν σκυλιά από 9 -18 μηνών, ενώ ο Wild Wine δεν έχει κλείσει ακόμη την ηλικία των 13 μηνών διαγωνιζόμενος με πολύ μεγαλύτερα ηλικιακά dobermann. Επίσης, για τους γνώστες της εκτροφής, η επιτυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη για το εκτροφείο Kraft Hill αν αναλογιστούμε ότι ο Wild Wine είναι και από τους 2 γονείς εκτροφής Kraft Hill σε αντίθεση με τα περισσότερα σκυλιά που συμμετείχαν τα οποία είχαν γονείς διαφορετικής εκτροφής.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Βασίλη Κουνέλα της Kraft Hill για όλη τη προσπάθεια που έκανε μαζί μας αλλά και γιατί πάνω από όλα τον θεωρώ πρωτοπόρο και μεγάλο δάσκαλο στα dobermann στην Ελλάδα.”

Screen Shot 2014-09-16 at 6.41.29 μ.μ.Πηγή : http://www.newsnowgr.com/