Ο δήμαρχος Παγγαίου έδιωξε από την παράταξη του τον δημ.σύμβουλο που κακοποίησε τον σκύλο του!

Εκτός παράταξης «οδήγησε» ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης τον 68χρονο δημοτικό σύμβουλο που στις 21 Σεπτεμβρίου στο χωριό Μελισσοκομείο Ελευθερούπολης πλάκωσε στο ξύλο στην κυριολεξία τον σκύλο του.

68xronosDimSymvoulosPagaiouDerneiSkylo

Ο δράστης κοπανάει επανειλλημένα τον σκύλο που ουρλιάζει φωνάζοντας «Φάτο».

Ο κ. Αναστασιάδης μιλώντας σήμερα στο www.zoosos.gr μας εξήγησε ότι δεν μπορούσε να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση εντούτοις όφειλε να την ζητήσει και απαίτησε την απομάκρυνση του από την δημοτική παράταξη «Ναι Μπορούμε» με το που είδε σε βίντεο τι έκανε ο 68χρονος στον σκύλο του. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παγγαίου ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος πλέον δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος.

  Θυμίζουμε ότι το www.zoosos.gr αποκάλυψε την ιδιότητα του δράστη που αν και συνελήφθη στις 22 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του αυτοφώρου αφέθηκε ελεύθερος και δεν δικάστηκε αμέσως γιατί ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης!

Εις βάρος του δράστη κατέθεσε καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας την περασμένη Δευτέρα το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» καθώς έλαβε ανώνυμα το βίντεο που αποδεικνύει την κακοποίηση του ζώου.

68xronosDimSymvoulosPagaiouDerneiSkylo2

O δράστης σταματάει μόνο όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα μαζί με άλλα δύο άτομα τον πλησιάζει τον σπρώχνει για να τον διώξει όμως εκείνος την απωθεί.

Ο «Αίσωπος» ζήτησε από την Εισαγγελία την κατάσχεση των δύο σκυλιών του 68χρονου τα οποία και του παραδόθηκαν την ημέρα που συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους.

Ο άνθρωπος, που τράβηξε το βίντεο, βλέποντας ότι ο δράστης αν και συνελήφθη δεν δικάστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας επικαλούμενος προβλήματα όρασης – τα οποία όμως δεν τον εμπόδισαν να χτυπήσει το ζώο επανειλλημένα – ανέβασε για να διαμαρτυρηθεί για την ατιμωρησία, καθώς η εκδίκαση της υπόθεση υπολογίζεται ότι θα γίνει σε περίπου έναν χρόνο, το οπτικοακουστικό υλικό στο Youtube στις 25 Σεπτεμβρίου και όλοι έτσι κατάφεραν να δουν τι είχε κάνει ο 68χρονος και τι είχε υποστεί το ζώο.

Πηγή: http://www.zoosos.gr/