Ο ιδιοκτήτης του έκανε πως του πετάει την μπάλα και αποθανατίζει την στιγμή που ο σκύλος καταλαβαίνει ότι τον γέλασε!

Ο Anuko, το Σιβηριανό Χάσκυ, δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται όταν η ιδιοκτήτης  του Jasmine MIlton προσπάθησε να τον ξεγελάσει κάνοντας  πως θα του πετάξει την μπάλα. Το ανεκτίμητο ύφος του σκύλου πιάστηκε στον φακό της 18άχρονης φοιτήτριας ψυχολογίας και γρήγορα έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά το αυστηρό ύφος του, η MIlton λέει πως είναι η χαρά της ζωής της.

‘Πήρα τον Anuko λίγο μετά την ανάρρωσή μου από κατάθλιψη και από τότε αυτός μου διώχνει μακριά κάθε θλίψη. Με ανάγκασε να βγαίνω, ενώ εγώ ήθελα μόνο να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Με έκανε να γελάω όταν κανείς άλλος δεν μπορούσε, και τώρα κάνει όλον τον κόσμο να γελάει. Είναι ο ήρωας μου και όχι απλά ένα όμορφο πρόσωπο!’

Αυτό το αυστηρό Χάσκυ, γεννήθηκε πριν ένα χρόνο και έχει το ίδιο βλέμμα από τότε που ήταν μωρό.

Προσποιήθηκα πως θα του πετάξω την μπάλα και έπιασα την στιγμή που ο σκύλος μου κατάλαβε πως τον κορόιδεψα…’

tilestwra.com | Ο ιδιοκτήτης του έκανε πως του πετάει την μπάλα και αποθανατίζει την στιγμή που ο σκύλος καταλαβαίνει ότι τον γέλασε!

Να, εδώ περιμένει χαρούμενος με την μπάλα για να του την πετάξω

tilestwra.com | Ο ιδιοκτήτης του έκανε πως του πετάει την μπάλα και αποθανατίζει την στιγμή που ο σκύλος καταλαβαίνει ότι τον γέλασε!

Πήρα τον Anuko λίγο μετά την ανάρρωσή μου από κατάθλιψη και από τότε αυτός μου διώχνει μακριά κάθε θλίψη’ ισχυρίζεται η ιδιοκτήτης του.tilestwra.com | Ο ιδιοκτήτης του έκανε πως του πετάει την μπάλα και αποθανατίζει την στιγμή που ο σκύλος καταλαβαίνει ότι τον γέλασε!

Ο Anuko έγινε διάσημος για το εντελώς στρυφνό ύφος του

tilestwra.com | Ο ιδιοκτήτης του έκανε πως του πετάει την μπάλα και αποθανατίζει την στιγμή που ο σκύλος καταλαβαίνει ότι τον γέλασε!tilestwra.com | Ο ιδιοκτήτης του έκανε πως του πετάει την μπάλα και αποθανατίζει την στιγμή που ο σκύλος καταλαβαίνει ότι τον γέλασε!Αλλά όταν είναι χαρούμενος, είναι το πιο γλυκό σκυλί στον κόσμοtilestwra.com | Ο ιδιοκτήτης του έκανε πως του πετάει την μπάλα και αποθανατίζει την στιγμή που ο σκύλος καταλαβαίνει ότι τον γέλασε!

Δεν νομίζετε;

Πηγή: http://www.tilestwra.com/