ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ EΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ | Έκρυβε εκπλήξεις, συμμετοχή και επιτυχία (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί μας η πανελλήνια Εκθεση Μορφολογίας Σκύλων, με περισσότερα από 100 σκυλιά πιστοποιημένης ράτσας να λαμβάνουν μέρος. Δεκάδες σκυλιά από όλη τη Ζάκυνθο αλλά και αναρίθμητες συμμετοχές από την υπόλοιπη Ελλάδα παρέλασαν στους δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους του τραπεζοειδούς προβλήτα, οι οποίοι παραχωρήθηκαν αποκλειστικά για την Εκθεση. Επιπλέον φιλοξενήθηκε και έκθεση με CAC δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις φυλές που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος

Ικανοποιημένοι…
Ο Κυνοφιλικός Ομιλος Ζακύνθου που ήταν και ο διοργανωτής, κρίνει πως, η πρώτη αυτή Εκθεση στη Ζάκυνθο άφησε τους πάντες ικανοποιημένους, όχι μόνο για τις πολλές συμμετοχές ιδιοκτητών σκυλιών ράτσας αλλά ακόμη και για τους θεατές που συγκεντρώθηκαν για να θαυμάσουν το θέαμα. «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, θέλουμε όμως να γίνει η εκδήλωση αυτή θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στο νησί μας», εξηγεί ο Ταμίας του Κυνοφιλικού Ομίλου Ζακύνθου.

Τα οφέλη
Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι Η προσπάθεια αυτή είχε ένα σημαντικό αντίκτυπο στην προβολή του νησιού μας και ειδικότερα της πόλης μας, καθώς διαφημίστηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από αφιερώματα στον τύπο και στο internet. Κατά την διάρκεια της διήμερης έκθεσης εκτιμάται πως φιλοξενήθηκαν στο νησί μας περίπου 250 – 300 άτομα, τα οποία ενίσχυσαν και την τοπική οικονομία (ξενοδοχεία, εστιατόρια και λοιπά καταστήματα).

Στόχος…
Στόχος των διοργανωτών είναι το γεγονός αυτό να αποτελέσει θεσμό στα κυνοφιλικά δρώμενα της χώρας μας ο οποίος θα εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με περισσότερες συμμετοχές και θα έχει την μορφή μιας γιορτής για τους κατοίκους αλλά και τους φιλοξενούμενους της πόλης μας.

skylia (1)skylia (3)skylia (4)skylia (5)skylia (6)skylia (7)skylia (8)skylia (9)skylia (10)skylia (11)skylia (12)skylia (13)skylia (14)
Πηγή: http://imerazante.gr/