Πυροβόλησε κόλεϊ μπροστά στον ιδιοκτήτη του!

Όπως καταγγέλλει στο INKEFALONIA.GRο κ. Παντελής Μουρελάτος , ιδιοκτήτης ενός 6χρονου σκύλου ράτσας κόλεϊ , το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκονταν εντός το αγροτεμαχίου του μαζί με τον σκύλο του, όταν κάποια στιγμή τον άφησε ελεύθερο για να κάνει τη σωματική του ανάγκη.

Το σκυλί , περπάτησε μερικά μέτρα και βρέθηκε στο χώρο ενός άλλου αγροτεμαχίου, στο οποίο βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης του αγροτεμαχίου.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του σκύλου , χωρίς καν, σύμφωνα με τον κ. Μουρελάτο να επιχειρήσει να τον απομακρύνει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, έβγαλε το κυνηγητικό του όπλο και το πυροβόλησε τρεις φορές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το όλο περιστατικό έγινε ουσιαστικά μπροστά στα μάτια  του ιδιοκτήτη του σκύλου, καθώς η απόσταση μεταξύ των δυο αγροτεμαχίων είναι πολύ μικρή.

Ακολούθησε διένεξη μεταξύ των δυο, αλλά και κλήση της αστυνομίας από τον καταγγέλλοντα.

Μόλις έφθασε στο σημείο το περιπολικό δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί ο άνθρωπος που πυροβόλησε το ατυχές τετράποδο και αναζητείται καθώς εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψής του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ακολούθησε νεκροψία  από κτηνίατρο ενώ το περιστατικό εκτός από τις αρμόδιες αρχές έχει καταγγελθεί και στο Σύλλογο Ζωόφιλων.

Πλέον το συμβάν έχει λάβει το δρόμο της Δικαιοσύνης, η οποία και θα αποφανθεί, μετά την απαραίτητη έρευνα.

Αυτό που προκαλεί σε κάθε νοήμων άνθρωπο προβληματισμό είναι η ευκολία με την οποία ένας άνθρωπος παίρνει το όπλο και αφαιρεί τη ζωή ενός ζώου.

Πηγή: http://www.inkefalonia.gr/