Πώς αντιμετωπίζετε τους κουνούπια, ψύλλους και τσιμπούρια τον χειμώνα;

Μην εφησυχάζετε! Τα εξωπαράσιτα καραδοκούν ολοχρονίς. Ιδιαίτερα όταν οι κλιματολογικές συνθήκες και η παρατεταμένη καλοκαιρία ευνοούν την ύπαρξή τους.

Και μην πείτε ΄΄Περνάω το σκύλο μου με ειδική χτένα για ψύλλους, σκουπίζω τα χαλιά με την ηλεκτρική σκούπα, καθαρίζω συχνά το κρεβάτι του σκύλου μου και χρησιμοποιώ προϊόντα κατά των ψύλλων και των τσιμπουριών.΄΄ Δεν αρκεί μόνο  αυτό…

flyblockΑντιπαρασιτικό Fly Block για προστασία από λεϊσμανίαση, ερλιχίωση αλλεργική δερματίτιδα ,φιλαρίαση κ.λ.π.

Μια χτένα για ψύλλους δεν τους εξαφανίζει απλά διαπιστώνει την παρουσία τους. Στους σκύλους με πολύ πυκνό μανδύα, τραβήξτε τις τρίχες στη μια πλευρά και χτενίστε τις βαθιά μέχρι το δέρμα. Τα τσιμπούρια επίσης, είναι σοβαρό πρόβλημα. Ελέγχετε το σκύλο σας μετά από κάθε έξοδο και χρησιμοποιήστε προϊόντα κατά των τσιμπουριών. Δεν χρειάζεται όμως να φορτώνετε τον σκύλο σας και εσάς τους ίδιους με τοξικά παρασιτοκτόνα  που προκαλούν άλλα προβλήματα υγείας….

Χρησιμοποιήστε το  φυσικό αντιπαρασιτικό από φυτικά εκχυλίσματα Fly Block.  Το Fly Block λειτουργεί αντίθετα με τα περισσότερα παρασιτοκτόνα τα οποία δρουν όταν τα παράσιτα έχουν έρθουν ήδη σε επαφή με το κατοικίδιο μας. Αντίθετα το Fly Block προλαμβάνει δημιουργώντας  μια ασπίδα προστασίας που αποτρέπει  την επαφή με παράσιτα. Το απωθητικό αποτέλεσμα είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση των ασθενειών που μεταδίδονται από τα παράσιτα και επιτυγχάνεται χάρη σε φυτικά εκχυλίσματα που διατηρούν την αποτελεσματικότητα τους και βέβαια χάρη στη Βιταμίνη Β, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στην ανθρώπινη ιατρική για την καταπολέμηση και πρόληψη από τα παράσιτα χάρη στις αποδεδειγμένα ισχυρές απωθητικές της ιδιότητες . Επιπλέον  είναι αποτελεσματικό ως συμπληρωματική θεραπεία στην αγωγή της  παρασιτικής  δερματίτιδας, καταπραΰνει το δέρμα και  βοηθά να σταματήσει ο κνησμός.

To Fly Block μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο χώρο του κατοικίδιου, σε ταπέτα, κουτιά μεταφοράς και κρεβατάκια για μεγαλύτερη προστασία και καλύτερη υγιεινή. Ψεκάστε σε όλο το τρίχωμα του κατοικίδιου κάθε 3 ημέρες στις περιόδους της μεγαλύτερης έκθεσης (άνοιξη και καλοκαίρι) και κάθε 7 ημέρες ως συντήρηση σε κάθε περίοδο του χρόνου.

Fly Block. Η φυσική ασπίδα κατά των παρασίτων , που δεν βλάπτει το κατοικίδιο.