Σκυλάκι δεν εγκατέλειψε το αφεντικό του που είχε τροχαίο δυστύχημα!

Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο σημείο όπου σημειώθηκε τροχαίο στην εθνική οδό Πρέβεζας- Ιωαννίνων.

Στο τροχαίο, Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και διαγράφοντας τρελή πορεία κατέληξε με τον ουρανό δίπλα σε αρδευτικό αύλακα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα ο οδηγός.

Οι προσπάθειες της πυροσβεστικής ήταν σκληρές, αφού έπρεπε να αφαιρέσουν κομμάτια από την λαμαρίνα και πόρτες για να μπορέσουν να βγάλουν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας με ελαφριά ευτυχώς τραύματα.

Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί όμως έγιναν μάρτυρες ενός περιστατικού που πραγματικά συγκινεί.

Όταν οι πυροσβέστες αφαίρεσαν την πόρτα από το αυτοκίνητο εμφανίστηκε ένα σκυλάκι. Το όνομά του Μπούμπης, ο αγαπημένος σκύλος του 55χρονου οδηγού.

Τρομαγμένο περιφερόταν στα πόδια των πυροσβεστών και των διασωστών που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και αφεντικό του. Δεν απομακρυνόταν από το σημείο ακόμα και όταν κάποιος το πήρε από εκεί.

Καθόταν από ψηλά και έβλεπε όλη την επιχείρηση έως ότου το αφεντικό του απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο.

Ο Μπούμπης, αρνιόταν να τον πλησιάσει κανείς, ενώ όταν το ασθενοφόρο ξεκίνησε για το Νοσοκομείο αυτός, άρχισε να τρέχει πίσω του.

Πολίτης μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να ακολουθήσει τον σκύλο να τον πιάσει για να μην χαθεί. Ακόμα και περιπολικό της αστυνομίας προσπάθησε να το εντοπίσει αλλά μάταια όμως. Ο μικρός σκυλάκος είχε εξαφανιστεί, τουλάχιστον για λίγο…

Συγγενείς του τραυματία ενημερώθηκαν για το σκυλάκι στο Νοσοκομείο και όπως έγινε γνωστό  μετέβησαν λίγες ώρες αργότερα στο τόπο του ατυχήματος όπου ο Μπούμπης περίμενε εκεί το αφεντικό του…Μπορεί να μην γύρισε ο ίδιος να τον πάρει αλλά στην θέα γνωστών του προσώπων κουνούσε την ουρά του με ευχαρίστηση. Έτσι θα βρεθεί και πάλι κοντά στο άνθρωπο που το μεγάλωσε, μένοντας πιστός σε αυτόν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.


Πηγή: pamepreveza.gr