Σκύλος στην Κομοτηνή παίρνει το αστικό λεωφορείο για να πάει για φαγητό!

Απίστευτη η ιστορία του αδέσποτου σκύλου στην Κομοτηνή που όχι μόνο αγαπά τους ανθρώπους…αλλά μιμείται τις συνήθειες τους, με τρόπο που κανένας δε θα μπορούσε να φανταστεί.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής, ο σκύλος χρησιμοποιεί και μάλιστα με ιδιαίτερη άνεση την αστική συγκοινωνία για να κινηθεί στην πόλη. Ο τετράποδος (και προφανώς τετραπέρατος) κύριος της φωτογραφίας, συνήθως βρίσκεται στη στάση λεοφωρείου της Παλιάς Πρυτανείας. Κάνει τις βόλετες του γύρω από τη στάση αυτή όπου συνήθως περιμένουν πολλοί φοιτητές για να περάσει το λεωφορείο. Παρακολουθώντας λοιπόν τους ανθρώπους να μπαίνουν στο λεωφορείο καθημερινά…αποφάσισε να κάνει το ίδιο…Έφτασε στην πανεπιστημιούπολη όπου κάποιοι φοιτητές κοντά στη λέσχη του πρόσφεραν φαγητό.

Μια δοκιμή ήταν αρκετή… Από τότε ο σκύλος… έχει κάνει το δρομολόγιο αυτό καθημερινή ρουτίνα. Με την ίδια άνεση αφού φάει, ξαναμπαίνει στο αστικό και γυρνά πίσω στο “στέκι” του. Το δρομολόγιο είναι συγκεκριμένο … Παλιά Πρυτανεία-πανεπιστημιούπολη και επιστροφή με το επόμενο δρομολόγιο.

Όσοι χρησιμοποιούν αστικό με το συγκεκριμένο δρομολόγιο γνωρίζουν πλέον την συνήθεια του και λένε μάλιστα ότι ποτέ δεν ενοχλεί. Μόλις μπει στο λεοφωρείο ξαπλώνει και περιμένει υπομονετικά να φτάσει…στον προορισμό του!

Ευχόμαστε πάντως μιας και όπως δείχνουν οι συνήθειες του… είναι τέρας εξυπνάδας, να βρεθεί και ένα σπίτι να τον υιοθετήσει για να φύγει από το δρόμο…Screen Shot 2016-02-20 at 20.55.25Πηγή: Alexpoli.gr