ΣΟΚ! Κρεμάει τον σκύλο του! Φωτογραφίες…

Στις 9 Νοεμβρίου 2015 αναμένεται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης η υπόθεση θανάτωσης ενός σκύλου με απαγχονισμό από τον ιδιοκτήτη του, που συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου 2012 στη Μεσσαρά της Κρήτης.Τον 34χρονο δράστη είδε και φωτογράφισε κατά την διάπραξη του εγκλήματος ο ηλικιωμένος γείτονας του Πανορμίτης Λουκαράς και τον κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία.MessaraKremasmenosSkylos (2)Ανόητα τα επιχειρήματα του δικηγόρου του δράστη

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα και η μαρτυρία του ανθρώπου, που είδε τον σκύλο να απαγχονίζεται από τον γείτονα του δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών. Όμως όπως εξήγησε η Μαρία Χουστουλάκη πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος» Ηρακλείου ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ισχυρίζεται – καθώς η δίκη έχει αναβληθεί για περισσότερες από επτά φορές – ότι το έγκλημα δεν συνέβη και η σειρά των φωτογραφιών είναι αντίθετη. Δηλαδή ο δράστης δεν κρεμάει τον σκύλο αλλά τον ξεκρεμάει από το δέντρο!

MessaraKremasmenosSkylos (3)Ο νομικός, που υπερασπίζεται τον δολοφόνο ο οποίος εξόντωσε τόσο μαρτυρικά τον σκύλο του θα πρέπει να γνωρίζει κυρίως ότι δεν απευθύνεται σε ηλίθιους.Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει του θυμίζουμε ότι οι ψηφιακές φωτογραφίες αφήνουν ίχνη, που δεν μπορούν να αλλοιωθούν. Μπορούν να παραποιηθούν αλλά οι αυθεντικές λένε πάντα την αλήθεια. Ακόμα και αν η ώρα λήψης είναι ρυθμισμένη π.χ. με την παλιά ώρα αποδεικνύεται με πια σειρά τραβήχτηκαν τα καρέ!MessaraKremasmenosSkylos (4)Δηλαδή στις φωτογραφίες και από τις ιδιότητες του κάθε ηλεκτρονικού αρχείου φαίνεται ο τύπος της φωτογραφικής μηχανής από την οποία τραβήχτηκαν τα στιγμιότυπα, η ημερομηνία και η ώρα.Και αυτά τα στοιχεία ΔΕΝ αλλοιώνεται και φυσικά αποδεικνύουν, πέρα από την μαρτυρία του ανθρώπου, ο οποίος τις τράβηξε, ότι το ζώο το έπνιξε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του και ΟΧΙ κάποιος άλλος!MessaraKremasmenosSkylos (5)

Αλλεπάλληλες αναβολές

Το www.zoosos.gr τον Φεβρουάριο του 2012 είχε φέρει στη δημοσιότητα την υπόθεση και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που δείχνουν τον εγκληματία την ώρα που πνίγει το σκύλο του, έναν Γερμανικό Ποιμενικό, τον οποίο κρέμασε σε μια ελιά στην αυλή του σπιτιού του.Οι αλεπάλληλες αναβολές εκδίκασης της υπόθεσης δεν πτοούν τον 85χρονο Πανορμίτης Λουκαράς, που είναι αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, και μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «Kamilari Cares» ο οποίος περιμένει εδώ και χρόνια να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και να δικαιωθεί το ζώο.
Πηγή: http://www.zoosos.gr/911-diki-tou-andra-pou-kremase-ton-skulo-tou-sti-messara-irakleiou/#ixzz3qw527COj