Στις 28 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2017 , ώρα 09.30 στο Ξενοδοχείο Domotel Kastri το οποίο βρίσκεται επί των οδών Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας στο Καστρί τ.κ. 1461.

Πέρα από τα καθιερωμένα (απολογισμός κ.λ.π) θα αποφασιστούν και θέματα αλλαγής άρθρων εσωτερικού κανονισμού ενώ θα ΄΄καταγραφούν΄΄ μέλη που θα συγκροτήσουν επιτροπή επεξεργασίας καταστατικού και εσωτερικού κανονισμού.

Από αρωγά σε τακτικά μέλη

ΠΡΟΣΟΧΉ! Όσα μέλη είναι αρωγά και τηρούν τις προϋποθέσεις για να ΄΄προαχθούν΄΄ σε τακτικά πρέπει ΕΓΚΑΙΡΑ, και μέχρι τις 24 Μαΐου, να καταθέσουν σχετική αίτηση. Η αίτηση κατατίθεται  μαζί με τις υπογραφές δυο τακτικών μελών που προτείνουν την  ΄΄αναβάθμηση΄΄ του αρωγού σε τακτικό μέλος. Επειδή είναι δύσκολο να βρεθούν οι υπογραφές, τα ταχυδρομεία δεν λειτουργούν τέλεια και χίλιες δυο αναποδιές καραδοκούν φροντίστε να καταθέσετε το αίτημα έγκαιρα και βεβαιωθείτε ότι το μέλος που θα  σας προτείνει δεν έχει βάλει περισσότερες από δυο υπογραφές . Το κάθε τακτικό μέλος δεν μπορεί να προτείνει περισσότερα από δυο άτομα ετησίως..