Συνελήφθη βοσκός στη Ρόδο που έβαζε δηλητήρια σκορπώντας τον θάνατο!

Στα χέρια των στελεχών της θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου της Ρόδου βρίσκεται από σήμερα το πρωί ένας βοσκός από ορεινό χωριό της Ρόδου, ο οποίος σκορπούσε τον θάνατο με φόλες στις οποίες τοποθετούσε ισχυρό δηλητήριο, μέσα σε δασική περιοχή κοντά στ Απόλλωνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του η αρμόδια Εισαγγελέας, ο δράστης τοποθετούσε ισχυρές δόσεις του απαγορευμένου φυτοφαρμάκου ΛΑΝΕΪΤ μέσα σε ψόφια κατσίκια, προκειμένου να σκοτώσει όπως ισχυρίστηκε αλεπούδες που του είχαν ρημάξει το κοπάδι του.

Συνελήφθη βοσκός στη Ρόδο που έβαζε δηλητήρια σκορπώντας τον θάνατο

Εκτός από τις αλεπούδες, το δηλητήριο έφαγε και λίγα λεπτά αργότερα ξεψύχησε κι ένα κυνηγετικό σκυλί ράτσας πόϊντερ. Ο δράστης συνελήφθη από τους θηροφύλακες που κλήθηκαν και έφθασαν επιτόπου ενώ προσήχθη στον Αστυνομικό Σταθμό Σαλάκου όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία  για να παραπεμφθεί έτσι στη δικαιοσύνη.

Συνελήφθη βοσκός στη Ρόδο που έβαζε δηλητήρια σκορπώντας τον θάνατο

Στην κατοχή του βοσκού, βρέθηκε επίσης κι ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα.

Συνελήφθη βοσκός στη Ρόδο που έβαζε δηλητήρια σκορπώντας τον θάνατο
Πηγή : Συνελήφθη βοσκός στη Ρόδο που έβαζε δηλητήρια σκορπώντας τον θάνατο | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/298975/synelhfthh-boskos-sth-rodo-poy-ebaze-dhlhthria-skorpwntas-ton-thanato#ixzz3NDSwtjhe
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook