Αρχική ΝΕΑ Τον πιάσαμε επ’ αυτοφώρω να ρίχνει φόλες για σκύλους….

Τον πιάσαμε επ’ αυτοφώρω να ρίχνει φόλες για σκύλους….

O κύριος της φωτογραφίας διαμένει σε περιοχή Αγίου Δομετίου και δεν είναι η πρώτη φορά όπως πληροφορούμαστε, που ρίχνει lannate σε χωράφι δίπλα από το σπίτι του, στο οποίο βολτάρουν με τους ιδιοκτήτες τους σκυλιά, ενώ στον ίδιο χώρο παίζουν μικρά παιδιά.

Πρόσφατα στον ίδιο χώρο σημειώθηκαν μαζικοί θάνατοι γάτων, ενώ δηλητηριάστηκε και σκυλί την ώρα που περπατούσε με τον ιδιοκτήτη του, όταν πήρε μυρωδιά το δηλητήριο.

dilitiriasi3.jpg

Για την δράση του συγκεκριμένου «κύριου», έχει ενημερωθεί τόσο ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου, όσο και ο αστυνομικός της γειτονιάς, εντούτοις όπως μάθαμε δεν έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία.

dilitiriasi2.jpg

Το σημείο όπου ο ασυνείδητος ρίχνει το δηλητήριο βρίσκεται συγκεκριμένα σ’ αυτή την περιοχή.

lanate-topothesia.jpg

Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία του φυτοφάρμακου lannate, το οποίο στην Κύπρο έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για δηλητηριάσεις σκύλων και γάτων, έχει απαγορευτεί και ο μόνος τρόπος για να το προμηθευτεί κάποιος, είναι να το εισάγει από τα κατεχόμενα.

Στον ίδιο χώρο, παίζουν ποδόσφαιρο μικρά παιδιά που διαμένουν στην περιοχή.

Δεν θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κάποιος τι θα γίνει αν ένα παιδί αρπάξει την μπάλα με τα χέρια του, τα οποία μπορεί αργότερα να βάλει στο στόμα, τρώγοντας πατατάκια, σοκολάτα, η οποιοδήποτε άλλο παιδικό σνακ μετά το παιχνίδι.

Πηγή: http://www.tvonenews.com.cy/