Το συγκινητικό «αντίο» του 40χρονου στον σκύλο του- Ήταν δίπλα του ακόμη και στον καρκίνο!

Μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας

Μια λαϊκή ρήση αναφέρει ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και η ιστορία που ακολουθεί θα την επιβεβαιώσει και θα σας κάνει να συγκινηθείτε…

842693_dena334.jpgΟ φωτογράφος Μπεν Μουν αποχαιρέτησε τον σκύλο του που πέθανε, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, με μεγάλες δυσκολίες, μιας και οι δυο τους αντιμετώπισαν μέχρι και τον καρκίνο του 40χρονου πλέον άντρα, με τον πιο ιδιαίτερο και συγκινητικό τρόπο.

842698_denali894_1.jpgΉταν Νοέμβριος του 1999 όταν ο Ντενάλι μπήκε στη ζωή του φωτογράφου… Εκείνος ήταν 24 ετών και είχε μόλις μετακομίσει στο Όρεγκον. Η κοπέλα του, του πρότεινε να πάει μαζί της στο καταφύγιο ζώων. Εκείνος πήγε αν και δεν είχε σκοπό να πάρει κάποιο ζώο.

Την στιγμή που περιπλανιόταν στους διαδρόμους είδε ένα κουτάβι να τον κοιτάζει και να βγάζει ένα γάβγισμα χαράς. Τότε ήταν που γνώρισε τον πιο πιστό του φίλο.

842686_denali22.jpg
Τον πήρε μαζί του και έγιναν αχώριστοι… Λίγο αργότερα εκείνος θα χωρίσει, θα πάρει τον σκύλο του και θα φύγει…Αποφασίζει να ζήσει απομονωμένος με το φίλο του στην έρημο Μπεντ του Όρεγκον. Ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο και γύριζαν σε όλη την πολιτεία παρέα μιας και ο άντρας ξεκινούσε την καριέρα του ως φωτογράφος.

IWHRTI_LgDlBIqRMtWCPWZX6z35g77ZerAUtDy8OLjA.jpgΠήγαιναν βόλτες, ψάρευαν, έπαιζαν… όλα μαζί, ποτέ χώρια ο ένας από τον από τον άλλον! Τον Ιούνιο του 2004, εκείνος άρχισε να πιστεύει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του! Ένας φίλος του θα τον πείσει να πάει σε έναν γιατρό… η συγκεκριμένη επίσκεψη έμελλε να αποδειχθει σωτήρια για αυτόν.

842685_denali33.jpgΔιεγνώσθη με καρκίνο του παχέος εντέρου σε τρίτο στάδιο που είχε ήδη κάνει μετάσταση στους λεμφαδένες. Μπήκε αμέσως στο νοσοκομείο, ο φίλος του και πάλι δίπλα του… Κατά τη διάρκεια της θεραπείας- που περιελάμβανε χημειοθεραπείες και ραδιοθεραπείες- ήταν η συντροφιά του. Οι νοσοκόμες συγκινημένες από την αφοσίωση του σκύλου τον άφηναν ακόμη και να κοιμάται στην αγκαλιά του φωτογράφου.

842684_denali99.jpg
Όταν εκείνος νίκησε τον καρκίνο, ήλθε η σειρά του σκύλου για να νοσήσει… Το ζωάκι αρρώστησε και τότε ο φωτογράφος αποφάσισε να του κάνει μια ταινία μικρούς μήκους για όλα αυτά που έζησαν παρέα… Ο Ντενάλι όμως δεν ήταν καθόλου καλά… Τότε εκείνος τον ρώτησε αν μπορεί να αντέξει ενάμιση μήνα ακόμη για να ολοκληρωθεί η ταινία!

I1-xeSi8iEOROxCyyjesRLlJsvUJZn33jbGS3A22qmM.jpgΟ σκύλος άντεξε… η ταινία ολοκληρώθηκε και το βράδυ το γιόρτασαν με παιχνίδια στην παραλία! Το επόμενο πρωί ο σκύλος πέθανε… ήταν 14,5 ετών.

Δείτε εδώ την ταινία

star.gr

Πηγή: http://www.newsitamea.gr/