”Ημέρα υιοθεσίας σκύλου”

Ημέρα υιοθεσίας σκύλου” θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18 και 19 Δεκεμβρίου, στο Βόλο, στο πλαίσιο ενός πλούσιου χριστουγεννιάτικου παζαριού, στην Στοά Τέχνης, του Πολυχώρου Τσαλαπάτα.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου: «Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να διαλέξει το σκυλάκι που του αρέσει και να το υιοθετήσει δωρεάν . Τα σκυλάκια που θα υιοθετηθούν θα είναι αποστειρωμένα και αποπαρασιτομένα και με 3μηνη δωρεάν τροφή από την Pedigree. Επίσης στο περίπτερο της ΦΙ.Ο.Β θα λειτουργεί μπαζάρ χειροποίητων δημιουργιών για τους τετράποδους φίλους»
Το ίδιο χριστουγεννιάτικο παζάρι θα περιλαμβάνει και τα ακόλουθα:
-Ο εκπαιδευτής σκύλων , Γιάννης Νάκος , θα κάνει δωρεάν αξιολόγηση συμπεριφοράς και χαρακτήρα σκύλων, αλλά και γνωριμία και κοινωνικοποίηση του σκύλου με μικρά παιδιά – ανθρώπους .
-Η Αλεξάνδρα Στύλα θα βρίσκεται στο χώρο του για να ενημερώσει σχετικά με τον καλλωπισμό σκύλων.
-Το περίπτερο της Εταρείας Νόσου Alzheimer, Βόλου
-Η Κουζίνα Αλληλεγγύης θα βρίσκεται στο χώρο ενεργά με το δικό της μπαζάρ. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν τρόφιμα , θα μπορούν να απευθύνονται στο περίπτερο .
-Το κατάστημα ”My Salon” nails & beauty , θα παρουσιάσει ζωντανά από το χώρο, την τεχνική νυχιών (ημιμόνιμο κ.λ.π) . Επίσης θα δοθούν και διάφορα δωράκια για τις επισκέπτριες που θα παρευρεθούν στο χώρο .
-Το κομμωτήριο ”Multistyle Salon” θα παρουσιάσει διάφορα χτενίσματα , όπως βραδινά , παιδικά κλπ . Επίσης θα δοθούν διάφορα δωράκια στις επισκέπτριες που θα παρευρεθούν στο χώρο .
-Η Φωτεινή Βασιλείου , σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια νευρογλωσσικού προγραμματισμού θα πραγματοποιήσει δωρεάν σεμινάριο με τίτλο ”Κάνοντας το 2017 την καλύτερη χρονιά μας’ – Στόχοι και πώς να τους πετύχουμε” . Επίσης η ιδία , μιας και είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων , θα παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο με τίτλο ”Η Φούσκα με τα Ψέματα” .
-Ο Βολιώτης συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας , Στέφανος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει σε όσα παιδιά παρευρεθούν στο χώρο το παραμύθι ”Η Παχουλή Βατραχίνα” .
-Ο Dj argie θασυνοδεύει μουσικά το παζάρι
-Η Ιωάννα Χατζή θα δείξει την τεχνική tattoo live
-Επίσης το διήμερο αυτό το aRTe LiBRe GalleRia θα μαζεύει πλαστικά καπάκια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο .
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Έπειτα από συνεννόηση του aRTe LiBRe GalleRia με το ΕΚΚΝ – Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου – Δικαστικές Φυλακές , στον χώρο θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στους70 κρατούμενους και είναι τα εξής :
70 κουβέρτες
70 ξυραφάκια
70 σαμπουάν
70 σαπούνια
70 απορρυπαντικά
70 τηλεκάρτες

Πηγή: http://www.eleftheria.gr/