Κορυφαίοι κριτές στο Mountain Dog Show της Φωκίδος

  23-24 Ιουλίου 2022

Με κορυφαίους κριτές από το εξωτερικό που θα πλαισιωθούν από αντίστοιχους σημαντικούς Έλληνες συναδέλφους τους θα διοργανωθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Mountain Dog Shou 2022 από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος. Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 23& 24 Ιουλίου και οι κριτές που έχουν προσκληθεί και έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση είναι οι εξης:

dr Milivoje Urosevic (Serbia)

Fabricio Pastor (Ecuador)

Savvas Shiapanis  (Cyprus)

Nikos Karagiannis (Hellas)

Vasilis Andrianopoulos (Hellas)

Kostas Konstantakis (Hellas)

Apostolos Lihoudis (Hellas)

Είναι ίσως για πρώτη φορά, ή έστω από τις ελάχιστες φορές που θα έχουμε σε έκθεση στην Ελλάδα ένα κριτή από την Λατινική Αμερική. Είναι ο κ Fabricio Pastor από τον μακρινό Ισημερινό (Ecuador) που πρόκειται να κρίνει και στην Παγκόσμια Έκθεση που θα διεξαχθεί τον προσεχή Δεκέμβριο στην Βραζιλία. Το εντυπωσιακό βιογραφικό του όπως και των υπόλοιπων κριτών θα δημοσιευτεί σε επόμενες αναρτήσεις αν και οι βιαστικοί θα το βρουν στο διαδίκτυο. Φυσικά πάντα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η λίστα να επεκταθεί με την προσθήκη και άλλου κριτή ή κριτών…

–Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή έκθεση είναι Διεθνής με απονομή  3XCAC και 2XCACIB ενώ για πρώτη φορά θα αναδειχθεί και ο κορυφαίος σκύλος του διήμερου ανάμεσα στους δυο Best In Show της διπλής έκθεσης.

Για μια ακόμα χρονιά το Mountain Dog Show υποστηρίζεται από την Π.Ε. Φωκίδος, τον Δήμο Δελφών και τις τροφές CORE που αντιπροσωπεύει η εταιρία PETLINE AE.

Περισσότερα νέα σχετικά με το Mountain Dog Show 2022 σε επόμενες αναρτήσεις.