Ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Αναστασιάδης υιοθέτησε νέο κουτάβι (ΒΙΝΤΕΟ)

ο νέο του σκυλάκι, εν ονόματι Φριντ, παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το σκυλάκι υιοθετήθηκε από το καταφύγιο αδέσποτων “Άργος”.

Συναντώντας τον μόλις έξι μηνών Φριντ – όπως τον ονόμασε ο ίδιος ο Πρόεδρος – ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του καθώς και μέλη του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου αγκάλιασαν με αγάπη το μικρό κουτάβι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε συγκινημένος ότι μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο η οποία του στοίχισε αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Φριντ.

“Πραγματικά λατρεύω τα ζώα. Έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να ξεπεραστεί η θλίψη από τον χαμό του Λίο”, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριντ ψηφίζει Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος απάντησε χαριτολογώντας ότι «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει. Έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα!»

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν και αυτά αγάπη.

Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο», είπε ο Πρόεδρος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πιστό άλογο που είχε ο πατέρας του.