Να η ευκαιρία! Γίνε επαγγελματίας θετικής εκπαίδευσης σκύλων.

Ο Γιώργος Κωστόπουλος είναι διπλωματούχος εκπαιδευτής σκύλων (National K-9, School of Dog Trainers, Ohio, USA) και σύμβουλος συμπεριφοράς σκύλων. Μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια καριέρας έχει χειριστεί χιλιάδες περιστατικά. Ειδικεύεται στη εκπαίδευση υπακοής, στη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς και στη συμβουλευτική κουταβιών. Εκπαιδεύει πάντα με την παρουσία και συμμετοχή του ιδιοκτήτη και εφαρμόζει αποκλειστικά σύγχρονες θετικές μεθόδους εκπαίδευσης και διδασκαλίας. 
Στα σεμινάρια “Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων” μεταδίδει κάθε χρόνο τη πείρα και τις γνώσεις του σε μελλοντικούς εκπαιδευτές σκύλων ή σε όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στο αντικείμενο.

Έναρξη: 15 Οκτωβρίου 2018
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

– 50 ώρες / 3 μήνες διάρκεια
– θεωρία / πρακτική / παρακολουθήσεις μαθημάτων
– θετικό σύστημα διδασκαλίας
– ολιγομελή τμήματα 
– ευέλικτο ωράριο διδασκαλίας 

Είτε ως χόμπι είτε ως επάγγελμα, η εκπαίδευση σκύλων είναι μια προκλητική, γι αυτό και συναρπαστική ενασχόληση. Εκπαιδεύοντας σκύλο και ιδιοκτήτη ταυτόχρονα με τις σύγχρονες θετικές μεθόδους, ο εκπαιδευτής πρέπει να διαχειριστεί δύο διαφορετικά όντα – άνθρωπο και σκύλο – και να καταφέρει να τους συντονίσει, κάνοντάς την σχέση τους καλύτερη και λειτουργική…

Εισηγητής: Γιώργος Κωστόπουλος

Διπλωματούχος εκπαιδευτής – Σύμβουλος συμπεριφοράς σκύλων

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 7229768, 6948 089191

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.gkostopoulos.gr/pages/training_career.html