Η αγωνία του θερμόπληκτου σκύλου σε βίντεο!

    Ροτβαιλερίνα δεμένη με σχοινί, ποιος ξέρει από πότε εκτεθειμένη στον ήλιο και χωρίς νερό, βρέθηκε σε κατάσταση θερμοπληξίας!!! Εθελοντές του ΖωΣυΠε που βρέθηκαν τυχαία τη συγκεκριμένη στιγμή στο σημείο, αντικρίζουν τη σκυλίτσα σε πολύ άσχημη κατάσταση. Φιλόζωος κύριος που περνούσε και είδε το ζώο, προσπαθούσε να της δώσει νερό. Το στόμα της γεμάτο αφρούς και η αναπνοή της λαχανιασμένη και βαριά σα ρόγχος.
    Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κτηνιατρείο της κ. Λαγάνη με 41 βαθμούς θερμοκρασία σώματος!!! Εκεί δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας προκειμένου να ρίξει η γιατρός τη θερμοκρασία στα φυσιολογικά επίπεδα. Με ορό, με παγοκύστες, με βρεγμένες πετσέτες, ερκοντίσιον και μπόλικο νεράκι που το έπινε αχόρταγα, η Ροτβαιλερίνα σώθηκε!!!
    Πέντε λεπτά ακόμη αν έμενε κάτω από τον ήλιο θα ήταν μοιραία για τη ζωή της…
    Η γλυκιά ροτβαιλερίνα και πρόσφατα μανούλα, αν κρίνουμε από τους μαστούς της, μόλις άρχισε να νιώθει καλύτερα, μας κουνούσε την ουρίτσα της και μας χαμογελούσε, λέγοντάς μας με το δικό της τρόπο ευχαριστώ!
    Εννοείται ότι ελέγχθηκε για τσιπάκι αλλά δεν είχε.
    Ερώτημα 1ο: Αυτός που έδεσε τη σκυλίτσα καταδικάζοντάς την σε αργό και βασανιστικό θάνατο, θεωρεί τον εαυτό του φιλόζωο?
    Ερώτημα 2ο: Πόσο περήφανος είναι για τη «φιλοζωική του πράξη» και πώς μπορεί να κοιμάται ήσυχος?
    Αν κάποιος γνωριζει το συγκεκριμένο σκυλάκι μπορεί να εποικ με το 6945367391 Μάρθα η με μήνυμα στη σελίδα του ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

    ΔΕΙΤΕ:Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο. Ίσως σώσετε μια ζωή από θερμοπληξία!

    Πηγή: ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ