ΒΙΝΤΕΟ: Mountain Dog Show 2021, η πιο όμορφη έκθεση καθαρόαιμων σκύλων!

Ήταν ένα αξέχαστο διήμερο, μια αξέχαστη εκδρομή εκεί που σμίγει η Γκιώνα με την Οίτη πολύ κοντά στην Παύλιανη και την Καλοσκοπή. Το Mountain Dog Show 2021 που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος πρόσθεσε έναν ακόμα σημαντικό κρίκο, μια ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ελληνικής κυνοφιλίας.

Και επειδή τίποτε δεν γίνεται από μόνο του χωρίς την συμμετοχή και την υποστήριξη δεκάδων εκθετών εθελοντών, υποστηρικτών  και φορέων ο Κυνοφιλικός  Φωκίδος ευχαριστεί θερμά πρώτα από όλους  τους εκθέτες και τους σκύλους τους για την συμμετοχή τους. Τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος για την υποστήριξή του, τους κριτές Rui Oliveira, Σόνια Κελπερή Φιλίππου,  ΔρΚωνσταντίνο Ανδρέου,  Νίκος Καραγιάννη, Σάββα Τζέγκα και οι  Χριστόδουλο Δρίβα, Βούλα Παπουτσάνη και  Νίκο Φωτακόπουλο. Όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και κυρίως τους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να πάνε όλα καλά και να κυλίσει το διήμερο χωρίς προβλήματα. Τους Διαμάντω & Βασίλη Ανδριανόπουλο, Νίκο Κανάλες, Γιώργο Παπαδόπουλο, Νάσο Γιαδόγιαννο & κ Ράνια, Ιωάννα Μάντζιου, Νάσο & Λευτέρη  Φωτακόπουλο, Δήμο & Βασίλη Αλεξίου, Ανδρονίκη Παπακωνσταντίνου, Αντώνη Καμπούρη, Νίκο Γεώμελο, την Λίλα Λεβεντάκη που επιμελήθηκε τον κατάλογο της έκθεσης, τον Χρίστο Πρινιωτάκη και την ομάδα του, τους τοξοβόλους Νατάσα Τσακίρη & Αλέξανδρο Καραγεωργίου και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κτηνίατρο της έκθεσης κα Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Επίσης ευχαριστεί τους επαγγελματίες και τις εταιρίες που εδώ και χρόνια υποστηρίζουν τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος ώστε να μπορεί να διοργανώνει επιτυχημένες εκδηλώσεις Ευχαριστεί την εταιρία Crazy Holidays και τον κ Μιχάλη Πεζίκογλου ,  τους  Ξενώνες, Κατερίνα, Πέτρινο, La locanda, Δρυόπη,, Βαρδούσια, Μετερίζι, Μαυρολιθάρι, Καραπλή και Όνειρο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΄΄Καταφύγιο Οίτη΄΄  στην οικογένεια του κ Βασίλη Τραχανά για την παραχώρηση του χώρου και την ευγενική φιλοξενία του, ενα μεγαλο ευχαριστω στην ταβέρνα ΄΄Λίτσα΄΄ (σε όλη την οικογένεια) όπως και στον ΄΄Σύνδεσμο Καλοσκοπιτών Η Αγία Τριάς΄΄ για την παραχώρηση του εξοπλισμού.

– Το Mountain DogShow 2021 που διοργανώθηκε με την ευγενική χορηγία των τροφών Wellness Core  και της  εταιρίας PETLINE AE υποστήριξε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φωκίδος κ Γεώργιος  Δελμούζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος  κ Αθανάσιος Καρακάντζας, ό Δήμος Δελφών και ο Δήμαρχος κ Παναγιώτης Ταγκαλής , ο Δημος Δωρίδος και ο Δήμαρχος κ Γεώργιος Καπετζώνης, ο Δήμος Λαμιέων και ο Δήμαρχος κ Ευθύμιος Καραΐσκος.
Δείτε: Φωκίδα 2021. Υπέροχοι σκύλοι, υπέροχοι άνθρωποι, υπέροχη έκθεση. Όλα υπέροχα!-