Διπλή Επιτυχία για την Ελληνική Εκτροφή !!!

Το EURO OES, είναι μία από τις πλέον σημαντικές – ίσως η πλέον σημαντική και καταξιωμένη σε παγκόσμιο επίπεδο – ειδική Έκθεση για τους «Παλαιούς Αγγλικούς Ποιμενικούς» (Μπόμπτεηλ) & πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1987, σε μία διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα, με μόνον έναν «όρο»: να κρίνει ο κριτής του Crufts, της επόμενης χρονιάς!
Έτσι και φέτος το 29ο EURO OES, έλαβε χώρα στην Ισπανία την Κυριακή 15 Μαΐου & συγκεκριμένα στην Σέβα της Καταλωνίας, κοντά στην Βαρκελώνη, προσελκύοντας & πάλι επισκέπτες από όλο τον κόσμο, όχι μόνο την Ευρώπη, ενώ οι συμμετοχές ήταν από είκοσι διαφορετικές χώρες!
Η Ελληνική εκτροφή εκπροσωπήθηκε επάξια από τρείς συμμετέχοντες σκύλους, εκ των οποίων όλοι έλαβαν τον χαρακτηρισμό “Εξαίρετος” & κέρδισαν θέσεις στις κατηγορίες τους, αλλά ειδικά:

? Καλύτερος Έκθεσης αναδείχθηκε ο
Multi BIS & BISS Aryakas PEGASOS,
Ελληνικής Εκτροφής και Ιδιοκτησίας &
? Αναπληρωματική Καλύτερη Έκθεσης, η αδελφή του,
Multi CH. Aryakas PANDORA,
Ελληνικής Εκτροφής και Γαλλικής Ιδιοκτησίας

Ήταν μία απίστευτη και απρόσμενη διπλή επιτυχία για τον εκτροφέα Νικόλα Κανάλε & την Ελληνική Εκτροφή. Σημειωτέον είναι η τρίτη φορα που κερδίζει σκύλος εκτροφής του τον τίτλο του “Καλύτερου Έκθεσης”, δύο Ελληνικής κι ένας Αγγλικής εκτροφής.
Το 2008 ο Multi CH. & Multi BIS & BISS Aryakas COSMO JUNIOR
Το 2015 o Multi CH. & Multi BIS & BISS Aryakas MIDAS…. και φέτος!
Από εμάς πολλά συγχαρητήρια στον Ν. Κανάλες & ευχόμαστε πάντα να μας κάνει περήφανους !!!!