Ο μακάβριος χορός των νεκρών γατιών στα χέρια μαθητών… (VIDEO)

Βίντεο-ντροπή από σχολείο στις ΗΠΑ

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο από μάθημα ανατομίας σε σχολείο της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ, στο οποίο εννέα μαθητές κρατούν σαν μαριονέτες νεκρές γάτες και λίγο πριν τις τεμαχίσουν στο πλαίσιο του μαθήματος, τις βάζουν να… χορεύουν.

Το βίντεο κυκλοφόρησε η οργάνωση ΡΕΤΑ που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων, σημειώνοντας πως προέρχεται από τάξη στο σχολείο Harding Charter Preparatory High School στην Οκλαχόμα.

Το αμερικανικό δίκτυο NewsChannel 4 επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση του σχολείου αλλά δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση.

«Αν σκεφτείς πως έχεις ένα κατοικίδιο που αγαπάς πολύ, αυτό υποβάλλεται σε ευθανασία, μετά πωλείται σε κάποιον dealer και το σώμα του καταλήγει να έχει αυτή την αντιμετώπιση… δεν νομίζω πως κανείς θα το ενέκρινε», τόνισε η επικεφαλής της οργάνωσης Humane Society of the U.S., Cyinthia Armstrong, δηλώνοντας σοκαρισμένη και απογοητευμένη από το εν λόγω σχολείο.

«Είναι σίγουρα ένα στίγμα στη φήμη τους και πρέπει να κάνουν κάτι για να το σταματήσουν και να διασφαλίσουν πως δεν θα ξανασυμβεί», προσθέτει, ζητώντας από τη διοίκηση του σχολείου να σταματήσει να αγοράζει ζώα στα οποία έχει γίνει ευθανασία και να χρησιμοποιεί στο μάθημα πλαστικά.

Όπως λέει, είναι προφανές πως οι μαθητές δεν είναι αρκετά ώριμοι για να διαχειριστούν πραγματικά ζώα…

Δείτε το βίντεο

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/