Συγκίνηση! Η ιστορία του «παππού» σκύλου και της νύφης (Φωτό)

Αληθινή αγάπη! Μόνο συγκίνηση μπορεί να σου φέρει αυτή η ιστορία.

Ένα 15χρονο σκυλί, ο Τσάρλι, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο της ιδιοκτήτριάς του, Κέλι, αν και βαριά άρρωστος.

Η Κέλι είχε υιοθετήσει τον καλύτερο της φίλο πριν από 15 χρόνια, όταν ήταν ακόμη ένα μικρό κουτάβι. Περνούσαν καθημερινά πολλές ώρες μαζί και ήταν πολύ δεμένοι.

Η Κέλι περίμενε πως θα ήταν για πάντα μαζί, όμως ο Τσάρλι αρρώστησε βαριά, και όσο δύσκολη και αν ήταν η απόφαση για την ίδια, δεν θέλησε να παρατείνει τη ζωή του κάνοντάς τον να υποφέρει από τον όγκο στον εγκέφαλο.

Η νύφη ήθελε ο καλύτερος της φίλος, να είναι παρών στο γάμο της.

Το μόνο που ήθελε ήταν ο αγαπημένος της σκύλος να συμμετέχει στον γάμο της, αφού εκτός από μέλος της οικογένειάς της, είναι κι ένα σύμβολο της σχέσης της με τον σύζυγό της πλέον, τον Γκάβιν, καθώς ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή και με τον ίδιο και με τα παιδιά του.

Ο Τσάρλι ήταν δραστήριος και παιχνιδιάρης πριν τον γάμο, αλλά επειδή το μυστήριο τελέστηκε στα 9 χιλιάδες πόδια, γρήγορα εξαντλήθηκε. Έτσι όταν χρειάστηκε να περπατήσει μέχρι το ιερό, ανέλαβε η Κέιτι, η αδελφή της νύφης και παράνυφος.

Συγκινητικές στιγμές

Τόσο η νύφη, όσο και η αδελφή της, δεν άντεξαν κι έβαλαν τα κλάματα μόλις ο Τσάρλι έφτασε στο ιερό. Ο Τσάρλι πέθανε 8 μέρες μετά τον γάμο, έχοντας στο πλάι του την οικογένειά του.

Πριν φύγει όμως από τη ζωή είχε προσφέρει μία μοναδική στιγμή στην Κέλι, η οποία κάθε φορά που κοιτά τις φωτογραφίες συγκινείται και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τη χαρά στο πρόσωπο του Τσάρλι, όταν την είδε να τον περιμένει ντυμένη νύφη

Πηγή: http://www.alphafreepress.gr/